Doğalgaz Çalışmalarında Start Verildi « Burdurweb, Burdur Haber, Son Dakika, Doğalgaz Çalışmalarında Start Verildi « Burdurweb, Burdur Haber, Son Dakika,
hava 30° Parçalı Bulutlu
DOLAR 32,8826 %% -0.25
EURO 35,1821 %% -0.54
GRAM ALTIN 2.450,33 %% -0,30
ÇEYREK A. 4.006,28 %% -0,30
BITCOIN 60.998,95 %-0.025
SON DAKİKA

Doğalgaz Çalışmalarında Start Verildi

Son Güncelleme :

26 Haziran 2024 - 12:38

Doğalgaz Çalışmalarında Start Verildi

Karamanlı Belediyesi Doğalgaz Hizmetini Genişletiyor!

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Çamlık Mahallesi’nde doğalgaz şebeke çalışmalarının ikinci kısmının başladığını duyurdu. Başkan Selimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Çalışkan, İl Genel Meclis Üyesi İsmail Akkaya, Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Ören, Çamlık Mahalle Muhtarı Murat Üstün ve Zabıta Amiri Rıza Aydın ile birlikte çalışmaların startını verdi.

Başkan Selimoğlu, doğalgaz çalışmalarının Hürriyet Mahallesi’nde de hız kazanacağını belirtti ve şebeke döşeme işleminin gerçekleştirileceği tüm mahalleler ile ilçe sakinlerine hayırlı olmasını diledi. Ayrıca, çalışmalar sırasında tüm çalışanlara kolaylıklar dileyerek, “Allah kaza bela vermesin” temennisinde bulundu.

Başkanın açıklamalarını takiben, “Durmak, duraklamak yok, hizmete devam” ifadesiyle, belediyenin çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı. Karamanlı Belediyesi’nin bu adımı, ilçenin altyapı ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

----- REKLAM -----