Kirada Yüzde 25 Sınırı Devam Edecek mi? - Haber Son DakikaHaber Son DakikaKirada Yüzde 25 Sınırı Devam Edecek mi? - Haber Son DakikaHaber Son Dakika
SON DAKİKA

Kirada Yüzde 25 Sınırı Devam Edecek mi?

Son Güncelleme :

20 Mayıs 2024 - 13:00

Kirada Yüzde 25 Sınırı Devam Edecek mi?
----- REKLAM -----

Bakan Şimşek Canlı Yayında Açıkladı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, KDV’de artış öngörmediklerini belirterek, “Bu sene geçen sene gibi vergi artışı olmayacak” dedi. Milyonları ilgilendiren kirada yüzde 25 sınırının kaldırılıp kaldırılmayacağı sorusuna ise net bir cevap verdi.

Kirada yüzde 25 sınırının devam edip etmeyeceği konusunda da açıklamalarda bulunan Şimşek, bu düzenlemenin geçici bir süre için yapıldığını ve büyük ihtimalle devam etmeyeceğini söyledi. Şimşek, “Piyasada fiyatlara müdahale edilmemesi gerektiğine inanıyorum. Bizim müdahaleler şu çerçevede olacak: Piyasaya biz yol haritası vereceğiz. 3 yıllık enflasyon hedefi veriyoruz, 3 yıllık maliye politikası patikası veriyoruz bu piyasayı yönlendirme açısından önemli” dedi.

Bakan Şimşek’in açıklamaları, ekonomide yeniden dengelenme sürecinin sürdüğünü ve piyasa müdahale politikalarının değişeceğini ortaya koyarken, kiracılar ve ev sahipleri için önemli bir bilgi kaynağı oldu. Kirada yüzde 25 sınırının devam etmeyeceğine dair güçlü bir mesaj veren Şimşek, ekonomik politikalarda dengeli ve uzun vadeli hedeflere odaklanacaklarını belirtti.

----- REKLAM ---------- REKLAM -----

YORUM ALANI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

ÇOK KAZANANLAR

    ÇOK KAYBEDENLER

      İŞLEM GÖRENLER