Rafa Silva’dan Şok Transfer Kararı!Burdurweb, Burdur HaberRafa Silva’dan Şok Transfer Kararı!Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKÄ°KA

HAFTANIN MAÇLARI

Rafa Silva’dan Şok Transfer Kararı!

Son Güncelleme :

11 Haziran 2024 - 23:01

Rafa Silva’dan Şok Transfer Kararı!
----- REKLAM -----
Dondurmapasta

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da Fenerbahçe ve Galatasaray, transferde aynı ismin peşine düştü. İki büyük kulüp, Portekizli yıldız Rafa Silva’yı kadrolarına katmak için girişimlerini sürdürürken, Silva’dan sürpriz bir transfer kararı geldi. İşte detaylar:

Rafa Silva’nın Yeni Adresi Belli Oldu

Benfica’dan ayrılan Rafa Silva, Suudi Arabistan’ın Al-Shabab takımıyla anlaşma sağladı. Silva’nın Al-Shabab ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı ve resmi açıklamanın yakında yapılacağı bildirildi. Silva’nın Türkiye’den gelen teklifleri geri çevirdiği öğrenildi.

Jose Mourinho’nun Değerlendirmesi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Portekiz basınına verdiği bir röportajda Rafa Silva hakkında olumlu yorumlar yapmıştı. Mourinho, “Rafa Silva, harika bir oyuncu. Ancak onun Galatasaray’a transfer olacağı söylentilerini duydum.” demişti.

Okan Buruk’un Açıklamaları

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ise bir röportajda Rafa Silva’nın gündemlerinde olmadığını belirtmişti. Buruk, “Rafa Silva serbest durumda olduğu için birçok talibi var ve yüksek ücretler talep ediliyor. Şu anda kesinlikle bizim gündemimizde değil.” ifadelerini kullanmıştı.

Benfica’daki Performansı

Rafa Silva, Benfica’da 8 yıl boyunca forma giydi ve bu süre zarfında 326 maçta 94 gol atıp 79 asist yaptı.

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın kadrosuna katmak için büyük çaba harcadığı Rafa Silva, Suudi Arabistan’a transfer olmayı tercih ederek iki Türk devini başka alternatiflere yönelmeye zorladı.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.