Özgür Özel’den Bahçeli’ye Sert Yanıt: "Cumhur İttifakı'ndaki Sorunları Biz Çözeriz" » Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Özgür Özel’den Bahçeli’ye Sert Yanıt: “Cumhur İttifakı’ndaki Sorunları Biz Çözeriz”

Son Güncelleme :

13 Haziran 2024 - 12:28

Özgür Özel’den Bahçeli’ye Sert Yanıt: “Cumhur İttifakı’ndaki Sorunları Biz Çözeriz”
----- REKLAM -----

Özgür Özel’den Bahçeli’ye İttifak Yanıtı: “Cumhur İttifakı’nda Sorunlar Var”

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin ittifak açıklamalarına yanıt veren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhur İttifakı’nda sorunlar olduğunu belirtti. Bahçeli’yi ‘Türkiye İttifakı’na davet eden Özel, “Memleketi bu hale getirip suç ortağını bize doğru itmesinler. Bu sorunları ya çözsünler ya bıraksınlar biz çözeriz” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte katıldığı Şehit Aileleri ve Gaziler Çalıştayı’nda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yaptığı yazılı açıklamaya ilişkin şunları söyledi:

  • “Belli ki Cumhur İttifakı’nda sorunlar var. Cumhur İttifakı’nın sorunları Cumhur İttifakı’nın sorunlarıdır. Bizim kimseyle bir tartışmamız, gerginliğimiz yok. Ben de Sayın Bahçeli’ye bir davette bulunayım. Bahçeli ittifakından memnun değilse gelsin bizim ittifakımıza katılabilir. Gelsin ‘Türkiye İttifakı’na katılsın. Bu krizi yaratan AKP ve kendilerinin birlikteliğinin sorumluluğundan kaçmayıp emekçilere ve emeklilere sahip çıkacak bir mücadeleye varsa, gelsin ‘Türkiye İttifakı’na katılsın.”

“Sorumluluğunu Taşıyacak”

  • “Kimse bize ittifak falan önermesin. Bugünün sorumluları bunun sorumluluğunu taşıyacak. Sayın Bahçeli, şöyle bir kolaycılık yapmasın. Memleketi bu hale getirip suç ortağını bize doğru itmesinler. Bu sorunları ya çözsünler ya bıraksınlar biz çözeriz.”

Özgür Özel’in bu açıklamaları, siyasi gündemde geniş yankı buldu ve Bahçeli’nin ittifak çağrısına yönelik sert bir yanıt olarak değerlendirildi.

----- REKLAM -----