Yusuf Kavaklı Hoca Kimdir, Kaç Yaşında, Neden Vefat Etti!Burdurweb, Burdur HaberYusuf Kavaklı Hoca Kimdir, Kaç Yaşında, Neden Vefat Etti!Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKÄ°KA

Yusuf Kavaklı Hoca Kimdir, Kaç Yaşında, Neden Vefat Etti!

Son Güncelleme :

14 Haziran 2024 - 15:37

Yusuf Kavaklı Hoca Kimdir, Kaç Yaşında, Neden Vefat Etti!
----- REKLAM -----
Dondurmapasta

Yusuf Kavaklı Vefat Etti!

Bir televizyon programına her hafta konuk olan Yusuf Kavaklı hoca, bugün programın sunucusu Nur Viral tarafından vefat ettiği açıklandı. Sevenleri şimdi Yusuf Kavaklı’nın kim olduğunu, neden öldüğünü ve kaç yaşında olduğunu merak ediyor. Aylar önce katıldığı programda ağır bir ilaç kullandığını ve bu yüzden saçlarının döküldüğünü açıklayan Yusuf Kavaklı, kanser tedavisi görüyordu. Hayatını kaybeden Yusuf Kavaklı’nın yaşamına dair merak edilenler…

Yusuf Kavaklı Kimdir?

Yusuf Kavaklı, 1946 yılında Sivas’ta doğdu. İlkokulu köyünde bitirdi. 1970 yılında İstanbul İmam-Hatip Lisesi’nden, 1974’te İstanbul Yüksek İslam Enstitüsü’nden mezun oldu.

24 Ağustos 1966 tarihinde Eyüp Müftülüğü’ne bağlı Bayrampaşa Kartaltepe Çift Şerefeli Cami’de İmam-Hatip olarak memuriyete başladı. 17 Aralık 1975 tarihinde Bayrampaşa Endüstri Meslek Lisesi’nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak tayin edildi ve 1977 yılı Temmuz ayında Zeytinburnu İmam Hatip Lisesi’ne tayin edildi. 1977-1979 yılları arasında Zeytinburnu İmam Hatip Lisesi’nde öğretmen ve müdür yardımcısı olarak görev yaptı.

1 Ağustos 1979 – 30 Kasım 1980 tarihleri arasında vatani görevini yedek subay olarak Ankara-Mamak-229. piyade alayında tamamladı. Askerlik görevi bitince Diyanet İşleri Başkanlığı’nda denetçi sınavına girdi ve 1981 yılında İstanbul Bakırköy Müftülüğü’ne murakıp olarak tayin oldu.

1982 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Belçika’ya din dersi öğretmeni olarak gönderildi ve 1982-1986 yılları arasında Belçika’da din dersi öğretmenliği yaptı.

Yusuf Kavaklı Neden Öldü?

Yusuf Kavaklı, kanser tedavisi görüyordu. Ağır ilaçlar kullanması nedeniyle saçlarının döküldüğünü aylar önce bir programda açıklamıştı. Bu süreçte yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti.

Yusuf Kavaklı’nın vefatı, sevenlerini ve izleyicilerini derinden üzdü. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.