Prof. Dr. Ömer Uçar Kimdir?Burdurweb, Burdur HaberProf. Dr. Ömer Uçar Kimdir?Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKÄ°KA

Prof. Dr. Ömer Uçar Kimdir?

Son Güncelleme :

05 Temmuz 2024 - 11:05

Prof. Dr. Ömer Uçar Kimdir?
----- REKLAM -----
Dondurmapasta

Prof. Dr. Ömer Uçar, Muğla’nın Milas ilçesinde bulunan Veteriner Fakültesi’nde Klinik Bilimler Bölümü Dölerme ve Suni Tohumlama Anabilim Dalı’nda görev yapmaktaydı. Uzmanlık alanı olan dölerme ve suni tohumlama konularında önemli çalışmalara imza atmış olan Prof. Dr. Uçar, akademik kariyeri boyunca birçok öğrenci yetiştirmiş ve alandaki bilgi birikimini geniş kitlelere aktarmıştır.

Aslen Kayserili olan Prof. Dr. Ömer Uçar, veteriner hekimliği alanında saygın bir isim olarak tanınmaktadır. Mesleki yaşamı boyunca birçok makale ve araştırma yayınlayan Uçar, aynı zamanda veteriner hekimliği öğrencilerinin eğitimine büyük katkılarda bulunmuştur.

Bir süredir kanser teşhisi ile tedavi görmekte olan Prof. Dr. Uçar, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetmiştir. Vefatı, ailesi, öğrencileri ve akademik camiada büyük bir üzüntüyle karşılanmıştır.

Prof. Dr. Ömer Uçar’ın vefat haberi, ailesi başta olmak üzere öğrencileri ve eğitim camiasında büyük üzüntü yarattı. Prof. Dr. Ömer Uçar’ın cenazesi, 5 Temmuz Cuma günü Cumhuriyet Mahallesi Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Milas Şehir Mezarlığı’na defnedilecek.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.