Sandık Kokusu’nda Yeni Başrol Sürprizi!Burdurweb, Burdur HaberSandık Kokusu’nda Yeni Başrol Sürprizi!Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKÄ°KA

Sandık Kokusu’nda Yeni Başrol Sürprizi!

Son Güncelleme :

05 Temmuz 2024 - 17:28

Sandık Kokusu’nda Yeni Başrol Sürprizi!
----- REKLAM -----
Dondurmapasta

Sandık Kokusu’nda Değişim Rüzgarı: Ekipten Ayrılık ve Yeni Başrol Sürprizi!

Sandık Kokusu dizisi, beklenmedik bir ayrılıkla gündemde. Dizinin hayranları, ekipteki bu değişikliği şaşkınlıkla karşıladı. Yeni sezonda dizinin hangi karakterlerle devam edeceği merak konusu olurken, küçük ipuçları da gelmeye başladı. Özellikle hikayede yaşanan değişiklikler ve kadroya katılacak yeni başrol, izleyicileri heyecanlandırıyor. İşte yeni sezonda izleyicileri bekleyen sürprizler!

Yeni Sezon, Yeni Hikaye

Sandık Kokusu dizisi, yeni sezona yenilenmiş kadrosuyla girmeye hazırlanıyor. Yeni sezonun ilk sahneleri Urfa’da çekilecek ve dizinin ana karakteri Hasan’ın (Uğur Yücel) hikayesi ile başlayacak. Diziye yeni katılan önemli karakterlerden biri Bora olacak. Bora ve Karsu’nun (Özge Özpirinçci) hikayeleri bu sezonda izleyicilerle buluşacak. Ayrıca, Hasan’ın kız kardeşi karakteri de dizide yer alacak. Yeni karakterler için cast çalışmaları devam ediyor.

Sandık Kokusu’nun yeni sezonunda izleyicileri sürpriz dolu gelişmeler bekliyor. Yenilenen kadrosu ve hikayesiyle dizi, hayranlarını ekran başına kilitlemeye devam edecek.

----- REKLAM -----