Merve Bahar Kimdir, Neden Öldü?Burdurweb, Burdur HaberMerve Bahar Kimdir, Neden Öldü?Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKÄ°KA

Merve Bahar Kimdir, Neden Öldü?

Son Güncelleme :

05 Temmuz 2024 - 21:09

Merve Bahar Kimdir, Neden Öldü?
----- REKLAM -----
Dondurmapasta

Merve Bahar Kimdir? Merve Bahar Öldü mü?

Girişimcilik sektöründe enerjisi ve coşkusuyla tanınan Merve Bahar, ani vefatıyla sevenlerini yasa boğdu. Peki, Merve Bahar trafik kazası mı geçirdi, neden öldü? İşte detaylar…

Merve Bahar’ın Vefatı Girişimcilik Ekosistemini Sarstı

Merve Bahar’ın çalıştığı şirket Farklabs, yaptığı açıklamada, “Sevgili Merve Bahar’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Girişimcilik sektöründe enerjisi ve coşkusuyla tanınan Merve, hepimiz için bir ilham kaynağı oldu. Onun pozitif enerjisi, bitmeyen azmi ve çevresine yaydığı ışıkla hayatlarımızda derin izler bıraktı. Merve, her zaman gülümseyen yüzü ve içtenliğiyle hatırlanacak. Onunla çalışmak bir ayrıcalıktı ve bize kattığı değerler asla unutulmayacak. Bu zor günlerde, ailesine, arkadaşlarına ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Sevgili Merve, seni sevgi ve özlemle anıyoruz. Başımız sağ olsun, mekanın cennet olsun” ifadelerini kullandı.

Trafik Kazası Ayrıntıları

Hatice Camgöz Akdağ da Merve Bahar’ın trafik kazası nedeniyle vefat ettiğini belirterek, “Bölümümüz 2013 yılı İşletme Mühendisliği Mezunumuz çok sevdiğimiz öğrencimiz Merve Bahar’ı trafik kazasında kaybettiğimizi öğrendim. Üzüntüm tarifsiz. Allah rahmet eylesin, tüm İTÜ camiasının başı sağ olsun, ailesine sabırlar dilerim” paylaşımını yaptı.

Merve Bahar’ın cenazesi, 5 Temmuz Cuma günü ikindi namazına müteakip İzmir-Buca Hacı Ahmet Susuzlu Camiinden kaldırıldı.

Merve Bahar Kimdir?

2013 yılında İTÜ İşletme Mühendisliği bölümünden mezun olan Merve Bahar, kariyerine 2014 yılının sonlarında İTÜ ARI Teknokent yönetici şirketinde marka yönetimi görevini üstlenerek başladı. İTÜ Çekirdek, İTÜ Magnet ve Innogate gibi girişimcilik programlarının pazarlama ve iş geliştirme faaliyetlerini yürüten Bahar, Türkiye genelindeki teknoloji girişimcilerine ulaşma ve bu girişimcilerin Kuluçka Merkezi eğitimlerinden faydalanmasını sağlamada önemli rol oynadı.

Girişimcilik Ekosistemine Katkıları

2016-2020 yılları arasında Kasım ayında düzenlenen ve Türkiye’nin önde gelen girişimcilik etkinliği olan Big Bang Start-up Challenge’da proje koordinatörlüğü yaparak, etkinliğin global standartlara ulaşmasında etkili oldu. 2021 yılında Fark Labs inovasyon merkezinde ekosistem kurucu olarak, girişimcilik ekosisteminde edindiği deneyimi ve networkünü kurumun pazarlama ve iş geliştirme faaliyetlerine taşıdı.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.