Kadir Ezildi Gamze Türkmen ile EvleniyorBurdurweb, Burdur Haber,Kadir Ezildi Gamze Türkmen ile EvleniyorBurdurweb, Burdur Haber,
SON DAKİKA

Kadir Ezildi Gamze Türkmen ile Evleniyor

Son Güncelleme :

07 Temmuz 2024 - 21:21

Kadir Ezildi Gamze Türkmen ile Evleniyor
----- REKLAM -----

Kadir Ezildi Evlilik Hazırlığında: Gamze Türkmen ile Dünyaevine Giriyor

TLC’de yayınlanan “Temizlik Avcıları” programıyla tanınan Kadir Ezildi, evleneceğini duyurdu. Başarılı sunucu, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla düğün hazırlıklarına başladığını müjdeledi. Ezildi, paylaşımında “Çarşı Çarşı Gezmeler Başladı” notunu düşerek, takipçilerine evlilik heyecanını aktardı.

Evleneceği Kişi: Gamze Türkmen

Kadir Ezildi’nin evleneceği kişi ise merak konusu oldu. Ünlü sunucunun sevgilisi Gamze Türkmen ile dünyaevine girmeye hazırlandığı öğrenildi. Gamze Türkmen, “Canlar Cananı Muhammed” ilahisini söyleyerek tanınan Fırat Türkmen’in kardeşi. İkilinin düğün hazırlıkları sosyal medyada büyük ilgi gördü ve takipçileri tarafından heyecanla takip ediliyor.

Kadir Ezildi Kimdir?

Kadir Ezildi, temizlik konusundaki uzmanlığı ve enerjik sunumuyla izleyicilerin sevgisini kazandı. “Temizlik Avcıları” ve “En Hamarat Benim” programlarının sunuculuğunu yapan Ezildi, kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Şimdi ise özel hayatındaki bu önemli adımla gündemde.

Kadir Ezildi ve Gamze Türkmen’e mutlu ve huzurlu bir evlilik diliyoruz!

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.