Hasan Can Kaya’nın Eski Sevgilisi Sultan San Kimdir?Burdurweb, Burdur Haber,Hasan Can Kaya’nın Eski Sevgilisi Sultan San Kimdir?Burdurweb, Burdur Haber,
SON DAKİKA

Hasan Can Kaya’nın Eski Sevgilisi Sultan San Kimdir?

Son Güncelleme :

09 Temmuz 2024 - 12:23

Hasan Can Kaya’nın Eski Sevgilisi Sultan San Kimdir?
----- REKLAM -----

Sultan San Kimdir?

Sultan San, İstanbul doğumlu Türk sinema yönetmeni, yönetmen yardımcısı ve oyuncudur. 1983 yılında doğan San, 1.63 cm boyunda ve 56 kg ağırlığındadır.

Kariyeri

Sultan San, kariyerine komedi şovlarıyla adım atmış ve özellikle BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) projelerinde önemli roller üstlenmiştir. Şöhret dizisinin ilk iki sezonunda yardımcı yönetmenlik yapmasıyla tanınan San, Güldür Güldür, İnsanlar Alemi ve Beşer Beşer gibi popüler projelerde de yönetmenlik görevini üstlenmiştir. Son dönemlerde Exxen platformunda yayınlanan Konuşanlar programında yönetmenlik yapmaktadır ve BKM yapımlarında sıkça yer almaktadır.

Sultan San’ın özel hayatı, medyanın sıkça ilgi gösterdiği konulardan biridir. Hasan Can Kaya ile ilişkisiyle gündeme gelen San, bir süre önce çıkan haberlerle dikkat çekmiştir. Çeşme’de tatil yaparken Hasan Can Kaya’nın başka bir kadınla görüntülendiği iddialarıyla gündeme gelen San, bu konuda herhangi bir açıklama yapmamıştır.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.