Elif Ünlütürk Bayhan Kimdir, Neden Öldü?Burdurweb, Burdur Haber,Elif Ünlütürk Bayhan Kimdir, Neden Öldü?Burdurweb, Burdur Haber,
SON DAKİKA

Elif Ünlütürk Bayhan Kimdir, Neden Öldü?

Son Güncelleme :

14 Temmuz 2024 - 0:37

Elif Ünlütürk Bayhan Kimdir, Neden Öldü?
----- REKLAM -----

Elif Ünlütürk’ün Son Paylaşımı Yürek Dağladı

Can dostu gazeteci Elif Ünlütürk Bayhan, arkasında gözyaşı dolu bir hikaye bıraktı. Jourvet Veteriner Hekim Haber Portalı’nın kurucusu Elif Ünlütürk’ün sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım, yürekleri burktu. Hayvan sevgisiyle tanınan Ünlütürk, sosyal medyasında paylaştığı her karede bu sevgisini gösteriyordu. Bebeğinin doğumuna günler kala yaptığı paylaşımda şöyle seslendi:

“Mucizelerin var olduğunun kanıtı,
Tüm dualarımın yanıtı,
Şükür sebebimi arttıran,
Gözümün nuru, güzel evlat, can evlat…
Kavuşmamıza az kaldı.”

Elif Ünlütürk Bayhan’ın dört gün önce yaptığı bu paylaşım, onun hayata dair umutlarını ve sevgisini yansıtıyordu. Mesleki hayatında büyük başarılar elde etmiş ve veteriner hekimler camiasının saygısını kazanmış bir gazeteci olan Ünlütürk’ün ani kaybı, hem ailesi hem de meslektaşları tarafından derin bir üzüntüyle karşılandı.

Sevenlerinden Duygusal Paylaşımlar

Elif Ünlütürk’ün ölüm haberi sonrası, sevenleri sosyal medya hesaplarından duygusal paylaşımlar yaptılar:

“Çok değerli meslektaşım ve kardeşim sayın Erdem BAYHAN’ın kıymetli eşi, JOURVET Veteriner Hekim Haber Portalının kurucusu Gazeteci Elif Ünlütürk BAYHAN annelik yolunda yaşadığı sağlık sorunlarını aşabilmesi için meslek camiası dahil birçok kişi olağanüstü çaba göstermesine rağmen dün öğleden sonra yaşam mücadelesini kaybederek hakkın rahmetine kavuştu. Meslektaşım, kardeşim Erdem beye başsağlığı, merhume eşi Elif hanıma Allah’tan rahmet, geride kalan aile bireylerine ve tüm yakınlarına başsağlığı diliyorum.

“Alaplıda görev yapan değerli meslektaşım Veteriner Hekim Erdem Bayhan’ın kıymetli eşi, iyi kalpli, biricik arkadaşımız Elif Ünlütürk Bayhan’ı annelik yolunda kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşamaktayız. Elif kardeşime Allah’tan rahmet, Erdem kardeşime ve ailesine başsağlığı dilerim.”

“Merhaba arkadaşlar çok üzgünüm. Elif Ünlütürk Bayhan’ı kaybettik. Gencecik pırıl pırıl bir kadın hayata elveda dedi. Allah Rahmet Eylesin. Benim bizzat tanıdığım bir insandı. Çok çok üzgünüm.”

Elif Ünlütürk Bayhan’ın kaybı, hayvanseverler ve meslektaşları arasında büyük bir üzüntü yarattı. Onun ardında bıraktığı sevgi dolu anılar ve hayvanlara adadığı hayatı, herkesin hafızasında yaşayacak.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.