Yeni Lübnan Dizisi Alboralarının Hikayesi Geliyor! » Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Yeni Lübnan Dizisi Alboralarının Hikayesi Geliyor!

Son Güncelleme :

18 Temmuz 2024 - 19:04

Yeni Lübnan Dizisi Alboralarının Hikayesi Geliyor!
----- REKLAM -----

Lübnan Dizisi Türk Televizyonlarına Uyarlanıyor! İşte ATV’nin Yeni Dizisi ‘Alboralarının Hikayesi’

Kerem Çatay ve Lale Eren’in ortak projesi olan ‘Alboralarının Hikayesi’ dizisi için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. İlk kez bir Lübnan dizisi, Türk televizyonlarına uyarlanıyor ve yeni sezon için yapım şirketleri dört bir koldan çalışıyor. Kerem Çatay ve Lale Eren’in ortak çekeceği bu dizi, büyük merak uyandırıyor.

Yeni Sezon İçin Büyük Hazırlıklar

Ay Yapım, yeni sezonda Show TV için “Deha”, NOW için eylülde “Hayat Hırsızı” ve şubat ayında “İşgal Günlerinde Aşk” ile “Aşk” adlı projelerin yanı sıra, “Alboralarının Hikayesi” adlı diziyi de çekiyor.

Lübnan’ın Ünlü Dizisi Türk Ekranlarında

Yapım şirketinin hazırlıklarına başladığı diğer bir dizi ise, birkaç yıldır ertelenen “Al Hayba” adlı Lübnan dizisinin uyarlaması. Bu dizi, Suriye ile Lübnan sınırında bir köydeki silah kaçakçısı ailenin hikâyesini karmaşık bir aşkın ekseninde anlatıyor. Yerli uyarlamasının ilk adı “Fırtına” kod adıyla gündeme gelmişti. Birsen Altuntal’ın haberine göre, dizinin yeni adı “Alboralarının Hikayesi” olarak belirlendi.

Dizinin Detayları

  • Yapımcılar: Kerem Çatay ve Lale Eren
  • Yönetmen: Ahmet Katıksız
  • Senarist: Gülizar Irmak
  • Çekim Yeri: Mardin
  • Konu: Alboralar ve Baybarslar ailesi fertlerinin kıyasıya iktidar savaşı

“Alboralarının Hikayesi”, Mardin’de çekilecek ve Alboralar ile Baybarslar ailelerinin iktidar mücadelesine sahne olacak. Dizinin yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız oturacak ve senaryosunu son olarak “Ömer” dizisini yazan Gülizar Irmak kaleme alacak.

Bu yeni dizi, Türk izleyicileri için büyük bir heyecanla bekleniyor ve şimdiden merak konusu oldu. Alboralarının Hikayesi’nin başarılı bir şekilde uyarlanıp uyarlanamayacağı, dizinin hayranları tarafından merakla takip ediliyor.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.