Özge Özpirinçci’nin Yeni Partneri Belli Oldu! » Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Özge Özpirinçci’nin Yeni Partneri Belli Oldu!

Son Güncelleme :

21 Temmuz 2024 - 17:44

Özge Özpirinçci’nin Yeni Partneri Belli Oldu!
----- REKLAM -----

Özge Özpirinçci’nin Partneri Belli Oldu: Yakışıklı Oyuncu Engin Öztürk “Sandık Kokusu” Kadrosunda

Show TV’nin merakla beklenen dizisi “Sandık Kokusu”nun ikinci sezonu için yeni başrol oyuncusu belli oldu. İzleyicilerin büyük bir merakla beklediği bu haberde, Engin Öztürk dizinin yeni başrol karakteri Bora’yı canlandıracak.

Engin Öztürk Kadroya Katıldı

Engin Öztürk, yeni sezonda iddialı bir rolle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstleneceği “Sandık Kokusu” dizisinde, Karsu (Özge Özpirinçci) karakterinin hayatına giren Bora karakterine hayat verecek olan Öztürk, dizinin dinamiklerini değiştirecek.

Ünlü Kadro

Dizinin oyuncu kadrosunda Demet Akbağ, Uğur Yücel, Necip Memili ve Meriç Aral gibi önemli isimler de yer alıyor. Melis Civelek ve Zeynep Gür tarafından kaleme alınan dizinin yeni sezonu, hikaye açısından da yeniliklerle dolu olacak.

Yeni Sezon Urfa’da Başlıyor

“Sandık Kokusu”nun yeni sezonu, Uğur Yücel’in canlandırdığı Hasan karakterinin Urfa’da geçen sahneleriyle başlayacak. Bu yeni hikaye ve karakterlerle, dizi izleyicilere farklı ve heyecan verici anlar sunmayı hedefliyor.

Engin Öztürk’ün kadroya katılmasıyla “Sandık Kokusu” dizisinin ikinci sezonunun daha da ilgi çekici hale gelmesi bekleniyor. Yeni sezonda izleyicilerin karşısına çıkacak olan bu güçlü kadro ve yenilenen hikaye, ekran başındakilere unutulmaz anlar yaşatacak.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.