Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek, Mert Yazıcıoğlu İçin Neler Söyledi? » Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı Feyza Civelek, Mert Yazıcıoğlu İçin Neler Söyledi?

Son Güncelleme :

23 Temmuz 2024 - 13:51

Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı Feyza Civelek, Mert Yazıcıoğlu İçin Neler Söyledi?
----- REKLAM -----

Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı Feyza Civelek: ‘Mustafa’dan Sonra İdeal Erkek Cüneyd Efendi’

Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti‘nde hayat verdiği Nilay karakteri ile büyük beğeni toplayan Feyza Civelek, bir röportaj esnasında Kızıl Goncalar hayranı olduğunu ifade etti. Civelek, “Mustafa’dan sonra ideal erkek diyebileceğim bir karakter Cüneyd Efendi’dir” açıklamasıyla kısa sürede gündem oldu.

Feyza Civelek’in Röportajı

Show TV’deki Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakteriyle son dönemde popüler olan Feyza Civelek, bir röportajda şu ifadeleri kullandı: “Kızıl Goncalar dizisinin hayranıyım. Mustafa’dan sonra ideal erkek diyebileceğim bir karakter Cüneyd Efendi’dir. Cüneyd Efendi’nin ağırbaşlı duruşuna, din-felsefe hakkındaki bilgilerine ve derin diyaloglarına hayranım. Beni çok etkiliyor. Mustafa’mdan sonra ideal erkek diyebilirim.”

Sosyal Medyada Gündem Oldu

Ünlü ismin bu sözleri kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Kullanıcılar, Feyza Civelek’in bu açıklamasına “doğru yolu bulmuş” ve “çok doğru söylemiş” gibi yorumlarla destek verdiler. Feyza Civelek’in Cüneyd Efendi karakterine olan hayranlığı, sosyal medyada ve hayranları arasında büyük ilgi gördü.

Kızıl Goncalar Dizisi ve Cüneyd Efendi Karakteri

Özgü Namal ve Özcan Deniz’in başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar dizisinde, Mert Yazıcıoğlu’nun canlandırdığı Cüneyd Efendi karakteri, geçtiğimiz sezona damga vurmuştu. Cüneyd Efendi’nin derin diyalogları ve bilgisi, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Feyza Civelek’in açıklamaları, oyuncunun hayran kitlesi tarafından da olumlu karşılanmış ve sosyal medyada geniş bir yankı bulmuştur. Civelek’in bu içten açıklamaları, Kızılcık Şerbeti ve Kızıl Goncalar dizilerinin hayranları arasında da büyük ilgi görmeye devam ediyor.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.