Kızılcık Şerbeti Dizisinde Kıvılcım'a Yeni Partner Geliyor! » Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Kızılcık Şerbeti Dizisinde Kıvılcım’a Yeni Partner Geliyor!

Son Güncelleme :

23 Temmuz 2024 - 19:11

Kızılcık Şerbeti Dizisinde Kıvılcım’a Yeni Partner Geliyor!
----- REKLAM -----

‘Kızılcık Şerbeti’ne Cemal Geliyor: Fırat Çelik Kadroda

Oyuncu Fırat Çelik, Show TV’de izleyiciyle buluşan ‘Kızılcık Şerbeti’ dizisinin yeni sezon kadrosuna dahil oldu. Show TV’nin Gold Film imzalı ‘Kızılcık Şerbeti’ dizisinin üçüncü sezon hazırlıkları devam ederken, diziye yeni katılan isimler izleyicileri heyecanlandırıyor. Şebnem Bozoklu ve Batuhan Yüzgüleç’ten sonra Fırat Çelik de kadroya katıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Fırat Çelik dizide yayınevi sahibi ‘Cemal’ rolüne hayat verecek. Hikayeyle ilgili sızan ilk bilgilere göre Cemal, Kıvılcım için gelecek. Ağustos ayının son haftası sete çıkması planlanan diziye başka yeni karakterler de katılacak.

Yeni Sezon ve Kadro Değişiklikleri

Dizinin yeni sezonunda Fırat Çelik’in yanı sıra birçok yeni karakterin de katılması bekleniyor. Bu eklemeler, dizinin hikayesini daha da derinleştirecek ve izleyicilere yeni sürprizler sunacak.

‘Kızılcık Şerbeti’ dizisinin üçüncü sezonu için yapılan bu hazırlıklar, dizinin hayranları arasında büyük bir merak ve heyecan uyandırıyor. Fırat Çelik’in Cemal karakteriyle nasıl bir performans sergileyeceği ve dizinin hikayesine nasıl bir katkı sağlayacağı şimdiden büyük bir merak konusu.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.