Kızılcık Şerbeti'ne Şok Yeni Karakter Geliyor! » Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Kızılcık Şerbeti’ne Şok Yeni Karakter Geliyor!

Son Güncelleme :

23 Temmuz 2024 - 19:14

Kızılcık Şerbeti’ne Şok Yeni Karakter Geliyor!
----- REKLAM -----

Fırat Çelik “Kızılcık Şerbeti” Dizisinin Kadrosuna Dahil Oldu: İşte Canlandıracağı Karakter

“Kızılcık Şerbeti” dizisinin üçüncü sezon çekimleri heyecanla beklenirken dizinin kadrosuyla ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. “Fatma Gül’ün Suçu Ne?” dizisiyle tanınan oyuncu Fırat Çelik, “Kızılcık Şerbeti” dizisinin kadrosuna dahil oldu. Peki, Fırat Çelik “Kızılcık Şerbeti”nde hangi karaktere hayat verecek?

Yeni Sezonda Fırat Çelik: “Cemal”

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, “Kızılcık Şerbeti” dizisine Şebnem Bozoklu ve Batuhan Yüzgüleç’ten sonra Fırat Çelik de katıldı. Geçen sezonun en çok izlenen 3 dizisinden ikisine imza atan Faruk Turgut’un yapımcılığını üstlendiği dizinin kadrosuna Fırat Çelik geliyor. Ketche’nin yönettiği, Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün yazdığı dizide Fırat Çelik, “Cemal” rolüne hayat verecek.

Cemal Karakteri

Hikâyeyle ilgili sızan ilk bilgilere göre Cemal, geçen sezon çok etkili bir finalle biten ve büyük aşkı Ömer‘in (Barış Kılıç) eski damadının yeni eşi Görkem’le beraberlik yaşadığını öğrenince dünyası başına yıkılan Kıvılcım için gelecek. Yayınevi sahibi olarak tanıtılan Cemal, Kıvılcım’ın hayatında önemli bir yere sahip olacak. Dizinin yeni sezonunun çekimlerine Ağustos ayının son haftası başlanması planlanıyor ve diziye başka yeni karakterler de katılacak.

Fırat Çelik’in “Kızılcık Şerbeti” dizisindeki performansı ve Cemal karakterinin diziye katacağı yenilikler şimdiden büyük bir merakla bekleniyor.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.