Kızılcık Şerbeti Dizisinin Nilay'ı Feyza Civelek'e Yorum Yağdı! » Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Kızılcık Şerbeti Dizisinin Nilay’ı Feyza Civelek’e Yorum Yağdı!

Son Güncelleme :

26 Temmuz 2024 - 20:37

Kızılcık Şerbeti Dizisinin Nilay’ı Feyza Civelek’e Yorum Yağdı!
----- REKLAM -----

Kızılcık Şerbeti’nin Yıldızı Feyza Civelek Plajda Görüntülendi! Tarzıyla Dillere Düştü

Ekranların sevilen dizilerinden “Kızılcık Şerbeti”nde Nilay karakterini canlandıran Feyza Civelek, dizinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Şu sıralar sezonun stresini atan Civelek, plajda görüntülendi ve tarzıyla dikkatleri üzerine çekti.

Tatil Zamanı

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi “Kızılcık Şerbeti”nde geniş bir hayran kitlesine ulaşan Feyza Civelek, sezon finali sonrası Bodrum’da tatilin keyfini çıkarıyor. Denize girmeye çalışırken plajda görüntülenen Civelek, tarzıyla sosyal medyada gündem oldu.

Tarzıyla Dikkat Çekti

Siyah mayosu, siyah şapkası ve önden mini, arkadan uzun kuyruklu mavi renkli çiçekli eteğiyle dikkat çeken Civelek, sosyal medyada adeta yorum yağmuruna tutuldu. İşte sosyal medyada yapılan bazı yorumlar:

  • “Bu kız gerçekte de Nilay”
  • “Çok şeker, çok doğal”
  • “Cıvıl cıvıl olmuş”
  • “Sanki hiç rol yapmıyormuş gibi”

Hayranlarının Yorumları

Hayranları tarafından “Nilay” karakteriyle özdeşleştirilen Feyza Civelek’in doğal ve neşeli hali, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Civelek’in plajdaki bu tarzı, hayranları tarafından beğeni topladı ve olumlu yorumlar aldı.

Feyza Civelek’in tatilde çekilen bu kareleri, onun ne kadar doğal ve samimi olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Civelek, dizideki başarısını ve gerçek hayattaki enerjisini tatilinde de sürdürüyor.

“Kızılcık Şerbeti” dizisinin yıldızı Feyza Civelek, plajdaki tarzıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Hayranlarının büyük ilgisini çeken Civelek, sosyal medyada da gündem olmaya devam ediyor.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.