Teşkilat Dizisinden Güzel Haber! » Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Teşkilat Dizisinden Güzel Haber!

Son Güncelleme :

26 Temmuz 2024 - 21:53

Teşkilat Dizisinden Güzel Haber!
----- REKLAM -----

Teşkilat Dizisi Hayranlarını Mutlu Edecek Haber: İlker Aksum Baba Oluyor

“Teşkilat” dizisinde canlandırdığı ‘Kambur’ karakteri ile adından söz ettiren ünlü oyuncu İlker Aksum, babalık heyecanı yaşıyor. Uzun yıllardır ‘Çarli’, ‘Canım Ailem’, ‘Yabancı Damat’ gibi birçok projeyle tanınan İlker Aksum, son olarak “Teşkilat” dizisindeki performansıyla büyük beğeni topladı.

Çift Mutlu Haberi Paylaştı

İlker Aksum, nefes terapisti Dilay Ekmekçioğlu ile nikah masasına oturmuştu. Şimdi ise çiftin hayatlarına yeni bir sevinç kaynağı eklendi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Dilay Ekmekçioğlu 8 haftalık hamile. Bebeklerinin cinsiyeti henüz belli değil ve çiçeği burnunda anne baba cephesinden de henüz resmi bir açıklama gelmedi.

İlker Aksum’un Yeni Projesi: Siyah Kalp

Şu anda sete çıkması beklenen “Siyah Kalp” dizisinde de rol alacak olan usta oyuncu İlker Aksum, hem kariyerinde hem de özel hayatında heyecan verici gelişmeler yaşıyor. Babası olacak olmanın mutluluğunu yaşayan Aksum, yeni projeleriyle de hayranlarını ekran başına kilitlemeye devam edecek.

Hayranlarından Gelen Tebrikler

İlker Aksum’un baba olacağı haberinin duyulmasının ardından sosyal medyada hayranlarından tebrik mesajları yağdı. Pek çok hayranı, ünlü oyuncuya ve eşine mutlu ve sağlıklı bir hamilelik süreci diledi.

İlker Aksum’un bu mutlu haberi, “Teşkilat” dizisi hayranlarını da sevindirdi. Aksum’un hem dizideki performansı hem de özel hayatındaki mutluluğu, hayranları tarafından büyük ilgi ve sevgiyle takip ediliyor.

İlker Aksum ve Dilay Ekmekçioğlu çiftine bebeklerinin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini ve mutluluklarının daim olmasını diliyoruz.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.