Diziler Ne Zaman Başlayacak? Kızıl Goncalar, Kızılcık Şerbeti, Gönül Dağı, Teşkilat, Yalı Çapkını, Hudutsuz Sevda » Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Diziler Ne Zaman Başlayacak? Kızıl Goncalar, Kızılcık Şerbeti, Gönül Dağı, Teşkilat, Yalı Çapkını, Hudutsuz Sevda

Son Güncelleme :

30 Temmuz 2024 - 11:55

Diziler Ne Zaman Başlayacak? Kızıl Goncalar, Kızılcık Şerbeti, Gönül Dağı, Teşkilat, Yalı Çapkını, Hudutsuz Sevda
----- REKLAM -----

Yeni Sezon Fragmanları Yayınlandı mı? Diziler Ne Zaman Başlayacak 2024?

Yaz sıcaklarının başlamasıyla ekranlara ara veren diziler, izleyicilerin merakla beklediği konular arasında yer alıyor. ATV, Kanal D, Show TV, Star TV, TRT 1 gibi kanallarda yayınlanan ve sezon finali yapan dizilerin yeni sezon tarihleri merakla bekleniyor. Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ben Bu Cihana Sığmazam, İnci Taneleri, Kuruluş Osman gibi reyting rekortmeni yapımların hayranları, yeni bölümleri heyecanla bekliyor. Peki, diziler ne zaman başlıyor? İşte detaylar…

Diziler Ne Zaman Başlıyor?

Yaz dönemine giren Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Bahar, Kuruluş Osman, İnci Taneleri gibi diziler sezon finali bölümleriyle izleyicileriyle buluştu. Şimdi izleyiciler yeni sezonun ne zaman başlayacağını sorguluyor. Genellikle Eylül ayında ekranlara dönen yapımların yeni sezon tarihleri henüz netlik kazanmadı. Fragmanlar ile beklenen tarihlerin duyurulması bekleniyor.

Dizilerin Yeni Sezon Fragmanları Yayınlandı mı?

Sezon finaline giren yapımların yeni sezon fragmanları henüz yayımlanmadı. Dizilerin yeni sezon kadroları ve bölümleri merakla bekleniyor.

Kızılcık Şerbeti: Tatlı Bekleyiş Devam Ediyor

Geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan dizilerinden biri olan Kızılcık Şerbeti, yeni sezon tarihiyle de merak uyandırıyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmasa da, dizinin 15 Eylül gibi, geçen seneki tarihine yakın bir zamanda sevenleriyle buluşması bekleniyor.

Kızıl Goncalar: Zaman Atlamasıyla Yeni Sezonda!

Şükrü Necati Şahin’in kaleminden çıkan Kızıl Goncalar, yeni sezonda da soluksuz izleyeceğimiz bir hikaye vadediyor. Kulislerde konuşulanlara göre dizinin yeni sezonu 30 Eylül’de ekran yolculuğuna başlayacak. Ayrıca yeni sezonda hikayede bir zaman atlaması yaşanacağı da gelen bilgiler arasında.

Bahar: Duygusal Hikayesiyle Eylül’de Ekranlarda

Başrollerini Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak’ın paylaştığı Bahar, etkileyici hikayesiyle izleyicilerin gönlünde taht kurmuştu. Dizinin Temmuz ayının son haftası sete çıkması ve Eylül ayının ilk haftasında da Show TV’de yayın hayatına devam etmesi bekleniyor.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.