Kızılcık Şerbeti'nin Başrolü Yeni Projede! » Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Kızılcık Şerbeti’nin Başrolü Yeni Projede!

Son Güncelleme :

31 Temmuz 2024 - 13:15

Kızılcık Şerbeti’nin Başrolü Yeni Projede!
----- REKLAM -----

Ahmet Mümtaz Taylan’a Yeni Film Teklifi: “Uçurumda Açan Çiçek: Esengül”

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, “Kızılcık Şerbeti” dizisinde Abdullah karakterine hayat veren Ahmet Mümtaz Taylan, yeni bir film teklifi aldı. Bergen’in senaristinin yeni filmi “Uçurumda Açan Çiçek: Esengül” için çalışmalar başladı. Bu film, arabeskin unutulmaz seslerinden Esengül’ün hayat hikayesini anlatacak.

Esengül’ün Hayatı Film Oluyor

Gerçek adı Esen Agan olan ünlü şarkıcı Esengül’ün hayat hikayesini konu alacak olan film için oyuncu arayışları devam ediyor. Esengül’ün öldüğünde yanında olan kız kardeşi Sezen hanımın günümüzdeki hali için Hümeyra düşünülürken, Esengül’ün hayatında önemli bir yeri olan Adnan Şenses karakterini canlandıracak bir oyuncuya ihtiyaç vardı.

Ahmet Mümtaz Taylan’a Teklif

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Adnan Şenses rolü için teklif götürülen isim “Kızılcık Şerbeti” dizisinin Apo’su Ahmet Mümtaz Taylan oldu. Taylan’ın bu teklife nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor.

Ahmet Mümtaz Taylan, kariyeri boyunca birçok önemli projede yer almış ve performansıyla büyük beğeni toplamış bir oyuncu. Esengül’ün hayat hikayesini anlatacak olan bu filmdeki performansı da merakla bekleniyor.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.