Kızılcık Şerbeti Dizisinde Büyük Değişiklik! » Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Kızılcık Şerbeti Dizisinde Büyük Değişiklik!

Son Güncelleme :

31 Temmuz 2024 - 18:05

Kızılcık Şerbeti Dizisinde Büyük Değişiklik!
----- REKLAM -----

Kızılcık Şerbeti Dizisinde Büyük Değişiklik: 8 Oyuncu Ayrıldı

Kızılcık Şerbeti dizisi, toplamda 8 oyuncunun ayrılmasıyla büyük bir kadro değişikliği yaşıyor. Bu ayrılıklar, dizinin yeni sezonunda hikayenin nasıl şekilleneceği ve yeni karakterlerin diziye nasıl bir renk katacağı konusunda büyük bir merak uyandırdı.

Ömer ve Görkem Sahnesi Sosyal Medyada Gündem Oldu

Final bölümü, yeni sezon için merak uyandıran pek çok gelişmeye sahne olurken, en çok konuşulan sahne hiç şüphesiz Ömer ve Görkem arasında yaşananlardı. Beklenmedik bir anda karşı karşıya gelen Ömer ve Görkem sahnesi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Ahmet Mümtaz Taylan’a Yeni Proje Teklifi

Ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, son olarak Kızılcık Şerbeti dizisindeki Abdullah (Apo) karakteriyle hafızalara kazındı. Performansıyla dikkatleri üzerine çeken Taylan’a şimdiden yeni bir proje teklifi geldi. Birsen Altuntaş’ın haberine göre, arabesk müziğin unutulmaz ismi Esengül’ün hayatını konu alan “Uçurumda Açan Çiçek: Esengül” filmi için Ahmet Mümtaz Taylan’a teklif götürüldü. Taylan’ın, Esengül’ün hayatında önemli bir yere sahip olan Adnan Şenses karakterini canlandırması bekleniyor.

Yeni Katılan Oyuncular

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; dizinin kadrosuna yeni isimler katıldı. Şebnem Bozoklu ve Batuhan Yüzgüleç’in ardından Fırat Çelik de diziye katıldı. Çelik, dizide Kıvılcım’ın hayatına girecek olan Cemal karakterini canlandıracak.

Selin Türkmen’in Yeni Dizisi

Kızılcık Şerbeti’nde Çimen karakteriyle hafızalara kazınan Selin Türkmen, yeni sezonda “Kara Dut” dizisiyle ekranlara dönecek. Başrollerini İrem Helvacıoğlu, Engin Şenkan ve Burak Dakak gibi isimlerin paylaştığı dizide Türkmen, Zuhal karakterinin kız kardeşi Aslı’yı canlandıracak.

Yeni Sezon Beklentileri

Kızılcık Şerbeti’nin yeni sezon çekimlerinin Ağustos sonunda başlaması planlanıyor. Dizinin yeni bölümleri şimdiden büyük bir merakla bekleniyor. 8 ismin kadrodan ayrılması, dizinin yeni sezonunda büyük değişikliklere sahne olacak gibi görünüyor.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.