Gelin Evi'nin Yeni Sunucusu Kim Oldu? » Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Gelin Evi’nin Yeni Sunucusu Kim Oldu?

Son Güncelleme :

31 Temmuz 2024 - 18:07

Gelin Evi’nin Yeni Sunucusu Kim Oldu?
----- REKLAM -----

Gelin Evi Programının Yeni Sunucusu Kim Olacak?

Gelin Evi programının yeni sunucusunun kim olacağı henüz kesinleşmedi. Nursel Ergin’in beklenmedik ayrılığının ardından programın sunuculuğu boş kaldı. Ergin’in yerine Gelinim Mutfakta programının sunuculuğunu Aslı Hünel devraldı. Ancak, Gelin Evi programının yeni sunucusu henüz açıklanmadı.

Aslı Hünel Kimdir?

Aslı Hünel, 4 Haziran 1977’de İstanbul’da doğmuş bir Türk sanat müziği sanatçısıdır. Sanat dünyasına olan ilgisi, Üsküdar Musiki Cemiyeti’nde başlamış ve genç yaşta şan dersleri alarak kendini geliştirmiştir. Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde sahne alarak adım atan Hünel, 2021’de Cem Küçük ile birlikte “Günaydın Türkiye” programını sunmuş ve ardından “Gelin Evi” adlı sabah kuşağı programında yer almıştır.

  • Ailesi: Aslı Hünel, oyuncu Saruhan Hünel’in kardeşidir. Ailesinin kökenleri Arap ve Selanik göçmenlerine dayanmaktadır.
  • Kişisel Hayatı: 12 Nisan 2018’de iş insanı Savaş Fatin Yurtsever ile evlenmiştir. Babası Mehmet Fevzi Hünel, 26 Ekim 2020’de Covid-19 nedeniyle vefat etmiştir.

Beklentiler ve Gelişmeler

Gelin Evi programının yeni sunucusunun kim olacağı konusu, programın hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Yeni sunucu için birçok isim konuşulsa da, resmi bir açıklama yapılmadan kesin bir bilgiye ulaşılamıyor. Programın yeni sezonunda nasıl bir değişim yaşanacağı ve sunucunun kim olacağı konusundaki gelişmeleri izleyiciler büyük bir heyecanla bekliyor.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.