Abdüllatif Şener’in Oğlu Bedirhan Şener Kimdir, Kaç Yaşında?Burdurweb, Burdur Haber,Abdüllatif Şener’in Oğlu Bedirhan Şener Kimdir, Kaç Yaşında?Burdurweb, Burdur Haber,
SON DAKİKA

Abdüllatif Şener’in Oğlu Bedirhan Şener Kimdir, Kaç Yaşında?

Son Güncelleme :

01 Ağustos 2024 - 10:13

Abdüllatif Şener’in Oğlu Bedirhan Şener Kimdir, Kaç Yaşında?
----- REKLAM -----

Bedirhan Şener Kimdir?

Bedirhan Şener, eski başbakan yardımcısı ve bakan Abdüllatif Şener’in oğludur. Yaşı ve eğitimine dair çok fazla bilgi bulunmamaktadır. Bedirhan Şener, basında yer alan bir cinayet haberiyle dikkat çekmiştir.

Olayın Detayları

Ankara’nın Ayrancı Mahallesi’nde ikamet ettikleri evde Bedirhan Şener ile anneannesi Leyla Çetiner arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Bedirhan Şener, anneannesini silahla rehin aldı.

Durumu fark eden Abdüllatif Şener, hemen dışarı çıkarak polise haber verdi. Olay yerine hızla intikal eden polis ekipleri ve özel harekat polisleri, Bedirhan Şener’i ikna etmeye çalıştı. Ancak bu çabalar sonuçsuz kaldı ve Bedirhan Şener, anneannesi Leyla Çetiner’i silahla vurarak öldürdü. Olayın ardından Bedirhan Şener, polis ekiplerince gözaltına alındı. Soruşturma halen devam etmektedir.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.