Squid Game İkinci Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu! » Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Squid Game İkinci Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu!

Son Güncelleme :

01 Ağustos 2024 - 16:19

Squid Game İkinci Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu!
----- REKLAM -----

Squid Game Geri Dönüyor: İkinci Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

Popüler dizi Squid Game, üç yıllık aranın ardından izleyicileriyle yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Netflix’in izlenme rekorları kıran dizisi, ikinci sezon tarihini açıklarken, ne zaman final yapacağını da duyurdu.

Squid Game’in Başarıları:

  • İlk 28 günde 1,65 milyardan fazla küresel izlenme saatine ulaştı.
  • 100 milyondan fazla Netflix hesabı tarafından izlenen ilk dizi oldu.

İkinci Sezon Fragmanı: Yeni yayınlanan fragmanda, yarışmacıların tabancasının ateşlenmesiyle başlayan bir yarış için sıraya girdikleri görülüyor. Yarışmacılar koşarken, tanıdık yeşil tulumlarıyla Squid Game yarışmacıları tarafından alt ediliyorlar. Squid Game’i denetleyen gizemli karakter Front Man (Lee Byung-hun), ekranda beliriyor ve “Üç yıl oldu. Tekrar oynamak ister misin?” sorusu duyuluyor.

Hwang Dong-hyuk’un Mesajı: Dizinin yaratıcısı Hwang Dong-hyuk, Netflix’in basın bülteninde hayranlarına bir mektup yazdı: “Birinci sezonun dünya çapında inanılmaz bir ilgiyle karşılanmasının üzerinden neredeyse üç yıl geçti ve birçok akıl almaz olay yaşandı. İkinci sezonun tarihini duyurmak ve üçüncü sezon, yani final sezonuyla ilgili haberleri paylaşmak için bu mektubu yazdığım için çok heyecanlıyım. İkinci sezonu çekmeye başladığımız ilk gün, ‘Vay canına, Squid Game dünyasına geri döndüğüme inanamıyorum’ diye düşündüğümü hatırlıyorum. Neredeyse gerçeküstü hissettirdi. Üç yıl sonra Squid Game’e geri dönmenin sizin için nasıl bir his olacağını merak ediyorum. Birinci sezonun sonunda intikam yemini eden Seong Gi-hun geri dönüyor ve oyuna tekrar katılıyor. İntikamını almayı başarabilecek mi? Front Man bu sefer de kolay bir rakip gibi görünmüyor. İki dünya arasındaki sert çatışma, gelecek yıl sizlere sunulacak olan üçüncü sezon ile dizi finalinde devam edecek. Size bir başka heyecan verici yolculuk sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Umarım gelecek için heyecanlısınızdır. Her zaman teşekkürler ve yakında görüşmek üzere.”

Squid Game’in ikinci sezonu için sabırsızlıkla bekleyen hayranlar, bu duyurularla büyük bir heyecan yaşadı. Dizinin geri dönüşü, izleyicilere yeni maceralar ve heyecan dolu anlar vaat ediyor.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.