Bergüzar Korel ve Özgürcan Çevik'in Yeni Dizisi Belli Oldu! » Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Bergüzar Korel ve Özgürcan Çevik’in Yeni Dizisi Belli Oldu!

Son Güncelleme :

02 Ağustos 2024 - 12:58

Bergüzar Korel ve Özgürcan Çevik’in Yeni Dizisi Belli Oldu!
----- REKLAM -----

Kanal D’nin Yeni Dizisi ‘Annem Ankara’ Detayları Belli Oldu

Kanal D’nin sevilen dizisi ‘İnci Taneleri’ sezon finali yaparken, izleyiciler yeni dizi ‘Annem Ankara’ için heyecanlanmaya başladı. İşte ‘Annem Ankara’ dizisine dair tüm merak edilenler…

Dizinin Konusu

‘Annem Ankara’, evlatları için büyük bir mücadele veren fedakar bir annenin hikayesini konu alıyor. Senaryosunu Başak Angigün, kendi annesi Zuhal Angigün’ün gerçek hayat hikayesinden esinlenerek kaleme aldı.

Başrol Oyuncuları

  • Bergüzar Korel: Geçtiğimiz sezon ‘Düğüm’ dizisiyle ekrana dönen ünlü oyuncu, ‘Annem Ankara’ dizisinde başrol oynaması için teklif aldı. Bergüzar Korel, kızı Leyla’yı dünyaya getirdikten sonra gelen teklifleri değerlendirirken, bu sezonun iddialı işlerinden biri olan ‘Annem Ankara’ dizisinde rol alması bekleniyor.
  • Özgürcan Çevik: Suphi rolüne hayat verecek.

Yönetmen

  • Faruk Teber: Dizinin yönetmenliğini daha önce başarılı projelere imza atan Faruk Teber üstlenecek.

Yayın Tarihi

Dizinin yayın tarihi henüz kesinleşmedi. Ancak, yapım şirketi BKM tarafından çekilecek olan dizinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor ve yeni sezonda izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Diğer Detaylar

  • Yapım Şirketi: BKM
  • Senarist: Başak Angigün
  • Konu: Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek kaleme alınan, evlatları için büyük bir savaş veren cefakar bir annenin öyküsü.

Kanal D’nin yeni dizisi ‘Annem Ankara’, güçlü oyuncu kadrosu ve duygusal hikayesiyle şimdiden büyük bir merak uyandırıyor. Yeni sezonda izleyicilerle bulu

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.