Yalı Çapkını'nın Başrolü Mert Ramazan Demir'in Ailesi Şaşırttı! » Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Yalı Çapkını’nın Başrolü Mert Ramazan Demir’in Ailesi Şaşırttı!

Son Güncelleme :

03 Ağustos 2024 - 14:46

Yalı Çapkını’nın Başrolü Mert Ramazan Demir’in Ailesi Şaşırttı!
----- REKLAM -----

Mert Ramazan Demir’in Kardeşleri Birbirinin Kopyası! Yalı Çapkını Ferit’in Gerçekte 5 Kardeşi Var!

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam ve Çetin Tekindor’un başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisi, oyuncularıyla gündemde kalmaya devam ediyor. Dizide “Ferit” karakteriyle genç kızların kalbini çalan Mert Ramazan Demir, bu kez gözlerden uzak yaşayan kardeşleriyle gündem oldu. Demir’in beş kardeşi olduğunu öğrenenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. İşte Mert Ramazan Demir’in kardeşleri ve aile hayatı…

Yalı Çapkını dizisinde başarılı bir performans sergileyen Mert Ramazan Demir, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sıkça konuşuluyor. Dizinin sezon finalinin ardından Afra Saraçoğlu ile İspanya’ya tatile çıkan Demir, ayrılık haberleriyle magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Çift, sosyal medya hesaplarından birbirlerini takibi bırakınca ayrılık iddiaları güçlenmişti. Ancak, ikiliden henüz bir ayrılık açıklaması gelmedi.

Bu kez, yakışıklı oyuncu ailesiyle gündeme geldi. Vanlı bir ailenin beş çocuğundan biri olan Mert Ramazan Demir’in, kardeşleriyle olan benzerliği sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Demir’in kardeşleriyle olan fotoğrafları, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü ve kardeşlerin birbirine olan benzerliği herkesi şaşkına çevirdi.

Mert Ramazan Demir’in aile hayatı ve kardeşleri hakkında daha fazla bilgi geldikçe, sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.