Gelinim Mutfakta'da Değişiklik Olacak mı? » Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Gelinim Mutfakta’da Değişiklik Olacak mı?

Son Güncelleme :

05 Ağustos 2024 - 10:18

Gelinim Mutfakta’da Değişiklik Olacak mı?
----- REKLAM -----

“Gelinim Mutfakta” 7. Sezonuyla Geri Dönüyor: Daha Renkli, Daha Heyecanlı!

Gelinim Mutfakta” programının yeni sezonuyla ilgili neler söylemek istersiniz?

  • “Gelinim Mutfakta”, Türk televizyon izleyicisinin favori kadın kuşağı programlarından biri. Adından da anlaşılacağı gibi, kadınlar mutfakta harikalar yaratıyor. Yöresel lezzetler ve samimi sohbetlerin buluştuğu bu program, izleyicilere keyifli anlar yaşatıyor. Evimde de en sıcak sohbetler mutfakta gerçekleşir, dolayısıyla programın bu yönünü çok seviyorum. Yeni gelinlerin heyecanı ve altın kazanma hırsı programı izleyiciler için daha da ilgi çekici hale getiriyor.

Programda yer almak size ne hissettiriyor?

  • Yeni hikayeler beni derinden etkiliyor. Her yeni gelin ve kayınvalideyle birlikte ben de heyecanlanıyorum. Yeni insanlarla tanışmak ve onların hayatlarının bir parçası olmak beni cezbediyor. Gerçek hayat hikayelerini dinlemek, benim için çok değerli. “Gelinim Mutfakta”da her gün bambaşka hikayelere tanıklık ediyoruz ve bu gerçeklik programı daha da anlamlı kılıyor. Kayınvalideler ve gelinler arasındaki çekişmeler de oldukça heyecan verici. Bu programda olmak beni çok mutlu ediyor ve büyük bir sorumluluk gerektiriyor. Herkesin farklı bir tarzı var ve bu yıl seyircilerimiz daha merak uyandıran bir program izleyecek.

Yeni sezonda yenilikler var mı?

  • “Gelinim Mutfakta”, ekranların en çok altın kazandıran yarışma programı. Bu sezon izleyiciler daha fazla etkileşim, daha fazla hikaye ve daha fazla heyecan görecekler. Günün birincisine çeyrek altın, haftanın kazananına ise 10 altın bilezik verilecek. Benim de bu sezonda daha fazla işin içinde olduğum, yarışmacılarla daha yakın temas kurduğum bir içerik bekliyor izleyicileri.

Gelin-kayınvalide çekişmeleri hakkında neler söylemek istersiniz?

  • Jenerasyon değişiyor ve gelinler artık daha özgüvenli. Eskiden kayınvalidelerine sesini bile yükseltemeyen gelinler, şimdi haklarını savunabiliyor. Bu özgüvenli gelinler bazen beni şaşırtıyor. Kayınvalidelerimiz ise son derece anlayışlı. Tatlı kayınvalidelerden inatçı olanlara kadar her tür karakteri burada görmek mümkün. Programda hayatın içinden her şey var.

Yarışmada favorileriniz oluyor mu?

  • Taraf tutmak etik olmaz. Ancak eğlendiren, güldüren, neşelendiren veya hakkaniyetli dediğim kişiler oluyor. Hepsi çok renkli ve tatlı kişiler. Veda ederken gerçekten çok üzülüyorlar. Hepsi benim için eşit ve özel.

Sizin mutfakla aranız nasıl? Yapmaktan en çok keyif aldığınız yemek hangisi?

  • Yemek yapmayı ve yemeyi çok severim. Kayınvalidem pilavımı çok beğenir ve her gelişinde özel olarak ister. Eşim ise balık pişirmemi çok sever. Arkadaşlarım da mercimek köftemi beğenir.

Müzik çalışmalarınız ne durumda?

  • Müzik çalışmalarımı bir süreliğine ara vermiştim ama şimdi tekrar başladım. İki yeni şarkım geliyor! İlkini “Gelinim Mutfakta”da söyledim ve izleyicilerle paylaşmak çok heyecan vericiydi. Müziğe tam gaz devam ediyorum.

Bu yoğun tempoda yaz tatili yapabildiniz mi?

  • Bu yaz pek tatil yapamadım. Doğal ve rahat ortamları tercih ediyorum. Tarihi yerleri gezmek ve yöresel lezzetleri tatmak bana çok keyif veriyor. Türkiye’nin her köşesi muazzam lezzetler sunuyor. Gittiğim yerlerde tarihi yapıları gezmek ve yerel yemekleri tatmak benim için önemli. Cennet vatanımızın her köşesi ayrı bir güzel ve bunu gördükçe yurt dışındaki turistlerin neden buraya akın ettiğini anlıyorum. Denizimiz, lezzetlerimiz ve tarihimizi çok seviyorum.
----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.