Arka Sokaklar’a Veda Etti! » Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Arka Sokaklar’a Veda Etti!

Son Güncelleme :

06 Ağustos 2024 - 10:14

Arka Sokaklar’a Veda Etti!
----- REKLAM -----

Arka Sokaklar’ın Duayen Yönetmeni Orhan Oğuz Diziden Ayrıldı

Kanal D ekranlarında yıllardır büyük bir ilgiyle izlenen Arka Sokaklar dizisinin vazgeçilmez ismi, duayen yönetmen Orhan Oğuz, geçtiğimiz günlerde ekibe veda ettiğini duyurdu. 18 sezondur yönetmen koltuğunda oturan Oğuz, ayrılığını “Çocuğumdan ayrılmış gibi hissediyorum” diyerek ifade etti.

Veda ve Yeni Projeler

Orhan Oğuz, 18 sezonluk Arka Sokaklar serüveninin ardından, diziden ayrıldığını açıkladı. Hakan Peker ile Cihangir’de bir kafede görüntülenen Oğuz, yeni projeleri hakkında da ipuçları verdi. “18 yıl olmuş, kolay değil. Çocuğumdan ayrılmış gibi hissediyorum kendimi ama yapacak bir şey yok. Şimdi yeni bir projeye başlıyorum. Şimdilik bir şey diyemem ama her şey güzel olacak,” diyerek duygularını paylaştı.

Sosyal Medya Paylaşımı

Arka Sokaklar dizisinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “18 sezon boyunca Arka Sokaklar dizimizi yöneten, hepimizin hocası, duayen Orhan Oğuz’a emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” denildi. Orhan Oğuz da resmi sosyal medya hesabından, “18 yıl yönettiğim Arka Sokaklar dizisinden ayrıldım. Oyuncularıma ve tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim,” sözleriyle veda etti.

Orhan Oğuz’un ayrılığı, Arka Sokaklar dizisi için önemli bir değişiklik olarak kabul ediliyor. Hayranları, Oğuz’un yeni projelerini merakla bekliyor.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.