Scrubs Dizisi 23 Yıl Sonra Geri Dönüyor! » Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Scrubs Dizisi 23 Yıl Sonra Geri Dönüyor!

Son Güncelleme :

07 Ağustos 2024 - 11:45

Scrubs Dizisi 23 Yıl Sonra Geri Dönüyor!
----- REKLAM -----

Ünlü Dizi Scrubs 23 Yıl Sonra Dönüyor

Scrubs’ın yaratıcısı Bill Lawrence, sevilen sitcom’un oyuncularının “anlatacak hikayeleri” olduğunu düşündükleri için gelecek “6 ay ila bir yıl” içinde yeniden bir araya gelebileceklerini açıkladı. 55 yaşındaki yazar ve yapımcı, The Independent’a verdiği röportajda, yeniden bir araya gelmenin bir film şeklinde olacağı fikrini reddetti.

Lawrence, “Bir film yapmayacağım. Bu kulağa çok fazla iş gibi geliyor!” diyerek yeniden bir araya gelme fikrini şöyle detaylandırdı: “Gerçek hayatta hepimiz birbirimizle vakit geçiriyoruz ama dizide yer alan herkes o kadar yetenekli ki hepsi çalışıyor. Grubu yeniden bir araya getirme fikrini gerçekten düşünmeye başladık çünkü hepimiz anlatacak bazı hikayelerimiz olduğunu düşünüyoruz. Tıp camiasındakiler artık birer kahraman. Bunu kesinlikle para için yapmıyorlar! Çok zor bir dönemden geçiyoruz, dolayısıyla gelecek 6 ay ila bir yıl içinde bir şeyler bulursak şaşırmam.”

Lawrence, yeni Apple+ suç komedisi dizisi Bad Monkey’de Scrubs’ın yıldızı Zach Braff ile yeniden bir araya geliyor. Braff, Israel O’Peele adında gözden düşmüş, uyuşturucu bağımlısı bir doktoru canlandırıyor. Lawrence, karakterin Braff’ın Scrubs’taki J.D. karakterinden “biraz farklı bir doktor” olduğunu esprili bir şekilde belirtti: “Birini 8 ya da 9 yıl boyunca bir karakter yaptığınızda, gidip kendinizi yeniden keşfedersiniz ve onlar bunu her zaman yapma fırsatına sahip olmaz. Bu çok zor bir şey.”

Lawrence, Braff’ın yeteneklerini övücü sözlerle anlattı: “Bence insanlar Zach’in gerçekten iyi olduğunu unutuyor, ben de şöyle dedim: ‘Dostum, neden gelip bunu yapmıyorsun?’ Genelde yaptığı şey bu değil. Epey karanlık. Bence insanlar izleyecek ve ‘Vay be, bu adamın böyle yetenekleri olduğunu unutmuşum’ diyecek. Dizide gerçekten aklımı aldı. Bunu size söyleyeceğim ama ona şahsen söylemem çünkü yüzüne karşı çok fazla iltifat etmek istemem!”

Scrubs’ın yeniden bir araya gelme ihtimali, hayranlarını şimdiden heyecanlandırmış durumda. Dizinin eski ekibi, yeni hikayelerle geri dönmeyi dört gözle bekliyor.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.