Gönül Dağı'nın İpek'i Gülsim Ali Dilek Diziden Ayrılıyor Mu? » Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Gönül Dağı’nın İpek’i Gülsim Ali Dilek Diziden Ayrılıyor Mu?

Son Güncelleme :

08 Ağustos 2024 - 10:30

Gönül Dağı’nın İpek’i Gülsim Ali Dilek Diziden Ayrılıyor Mu?
----- REKLAM -----

TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Dilek rolünde yer alan Gülsim Ali İlhan’ın diziden ayrılacağı iddiaları ortaya atılıyor. Diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu olan oyuncuya ilişkin bilgiler de bir diğer merak edilen konular arasında yer alıyor.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve her hafta cumartesi akşamları izleyiciyi ekrana kitleyen Gönül Dağı dizisi, Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekiliyor. Köprü Film imzalı bu yapımın başrollerinde Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan yer alıyor. Gülsim Ali İlhan’ın canlandırdığı Dilek karakterinin hamile olduğu ve diziden ayrılacağı söylentileri ise izleyicileri meraklandırıyor.

Gönül Dağı’ndan Ayrılıyor Mu?

Son dönemde Gülsim Ali İlhan’ın diziden ayrılacağı yönünde haberler gündeme geldi. İlhan, ayrılıkla ilgili yaptığı açıklamada, “Gönül Dağı çok özel bir proje. Ancak hikayenin buraya kadardı, öyle olması gerekiyordu. Bu karar tamamen hikayenin gerekliliğinden kaynaklandı” ifadelerini kullandı. Bu açıklama, dizinin hayranları arasında büyük yankı uyandırdı​ (Yeni Şafak)​ (Haberler).

Dilek Kimdir?

Gülsim Ali İlhan, 24 Eylül 1993’te Bulgaristan’ın Rusçuk kentinde doğdu. 2009 yılında “Super Model Ford Models Bulgaria” güzellik yarışmasında birinci oldu ve aynı yıl Brezilya’da düzenlenen “Ford Models Of The World” yarışmasında Bulgaristan’ı temsil etti. İlhan, modellik kariyerinin ardından oyunculuk dünyasına adım attı ve Gönül Dağı dizisinde Dilek karakterine hayat verdi​.

Son Bölümde Neler Oldu?

Dizinin son bölümünde Asuman ve Ramazan’ın nişanını sorunsuz bir şekilde atlatmanın mutluluğunu yaşayan amcaoğulları, motive bir şekilde Şili’ye gidecek makineler üzerinde çalışmaya koyuldular. Sefer ve Zahide ise Emre’nin annesini ararken beklenmedik zorluklarla karşılaştı. Selami ve Keriman ise yeni işlerinde başarılı olabilmek için mücadele etmeye devam ettiler​

Dizi Nerede Çekiliyor?

Gönül Dağı dizisi, Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekiliyor. Dizide geçen Gedelli köyü ise Niğde’nin Ulukışla ilçesine bağlı bir köydür.

Dizinin Konusu

Dizi, yazar Mustafa Çiftçi’nin Anadolu halkının yaşamını konu alan bozkır öykülerinden uyarlanmıştır. Üç amcaoğlunun (Taner, Veysel ve Ramazan) çocukluklarından beri icatlar yapma tutkusu ve bu icatları büyüdüklerinde de sürdürme hikayesi anlatılmaktadır.

Oyuncuları

  • Taner Kaya (Berk Atan): Kasabada türlü icatlar yapan zeki ve hayalperest bir genç.
  • Dilek Akgün Kaya (Gülsim Ali): Taner’in çocukluk aşkı ve jeoloji mühendisi.
  • Zahide Kaya Arslan (Ecem Özkaya): Taner’in ablası ve Sefer’in eşi.
  • Sefer Arslan (Ferdi Sancar): Zahide’nin kocası, namuslu ve dürüst biri.
  • Ramazan Kaya (Cihat Süvarioğlu): Taner ve Veysel’in komik ve enerjik amcaoğlu.
  • Veysel Kaya (Semih Ertürk): Ramazan ve Taner’in kolayca sinirlenen amcaoğlu.
  • Cemile Çakır Kaya (Nazlı Pınar Kaya): Veysel’in sevimli ve eğlenceli karısı​

Yeni gelişmeler için dizinin resmi açıklamalarını takip etmekte fayda var.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.