Demet Akalın Yalı Çapkını'nın Başrolü Afra Saraçoğlunu Hedef Aldı! » Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Demet Akalın Yalı Çapkını’nın Başrolü Afra Saraçoğlunu Hedef Aldı!

Son Güncelleme :

09 Ağustos 2024 - 12:50

Demet Akalın Yalı Çapkını’nın Başrolü Afra Saraçoğlunu Hedef Aldı!
----- REKLAM -----

Şarkıcı Demet Akalın, popüler oyuncu Afra Saraçoğlu’na sosyal medyada yaptığı paylaşımlar nedeniyle tepki gösterdi. Afra Saraçoğlu, büyük ilgi gören “Yalı Çapkını” dizisinin sezon arasını değerlendirerek tatil yapmayı tercih etti. Şu günlerde tatilini Avusturya’daki ünlü Vivamayr Detoks Kliniği’nde geçiren Saraçoğlu, meditasyon ve detoks anlarını sosyal medya hesabından sıkça paylaşıyor. Paylaşımlarında ruh sağlığına ve bedenine iyi geldiğini belirten notlar düşen Saraçoğlu, takipçilerinin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Ancak bu paylaşımlar, Instagram erişim engeline karşı günlerdir tepki gösteren Demet Akalın’ın dikkatinden kaçmadı. Akalın, Saraçoğlu’nun meditasyon fotoğraflarını görünce sosyal medyada bir tepki gösterdi. Akalın, Saraçoğlu’na yönelik olarak “Yasaklar hakkında iki kelime de sen yaz” ifadelerini kullandı ve onun Instagram üzerindeki kısıtlamalarla ilgili bir tepki göstermediğini belirtti.

Bu olay, Demet Akalın’ın sosyal medya üzerinden sık sık toplumsal konularda görüş bildirmesiyle bilinen tavrını bir kez daha gözler önüne sererken, Afra Saraçoğlu’nun paylaşımları üzerinden gelen eleştiri de sosyal medya kullanıcıları arasında tartışmalara yol açtı.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.