Ünlü Oyuncu Kirli Sepeti'ne Dahil Oldu! » Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Ünlü Oyuncu Kirli Sepeti’ne Dahil Oldu!

Son Güncelleme :

09 Ağustos 2024 - 12:57

Ünlü Oyuncu Kirli Sepeti’ne Dahil Oldu!
----- REKLAM -----

Ünlü oyuncu Tugay Mercan, FOX TV’nin yeni dizisi Kirli Sepeti ile ekrana geri dönüyor. Yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği, yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu’nun yaptığı Kirli Sepeti dizisi, MedYapım imzasıyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizi, yeni sezonda kadrosuna kattığı yeni oyuncularla dikkat çekiyor.

Dizinin başrollerinde Ayça Bingöl (Songül), Ceren Moray (Hayriye) ve Cansu Tosun (Medine) yer alıyor. Kirli Sepeti dizisinin yeni bölümleri, bu üç kahramanın yeni maceralarıyla seyirciyi ekran başına kilitlemeyi hedefliyor. Özellikle Songül’ün başına gelen üzücü olaylar sonrasında, “bacılar” ekibinin tekrar bir araya gelmesi ve kardeşlik bağlarını güçlendirmesi dizinin önemli bir temasını oluşturacak.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, dizinin kadrosuna başarılı oyuncu Tugay Mercan da dahil oldu. Ekranlardan 2 yıldır uzak kalan Mercan, Kirli Sepeti dizisinde Ayşe Erturan’ın canlandıracağı Süheyla karakterinin eşi Arif rolüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Yeni bir site ve oradaki ailelerin hikayesine odaklanacak olan dizi, merakla beklenen yapımlar arasında yer alıyor. Tugay Mercan’ın diziye katılımı, hayranlarını sevindirdi ve yeni sezona olan ilgiyi daha da artırdı.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.