Güldür Güldür Show'un Devi Rüştü Onur Atilla'nın Yeni Projesi Belli Oldu! » Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Güldür Güldür Show’un Devi Rüştü Onur Atilla’nın Yeni Projesi Belli Oldu!

Son Güncelleme :

09 Ağustos 2024 - 13:02

Güldür Güldür Show’un Devi Rüştü Onur Atilla’nın Yeni Projesi Belli Oldu!
----- REKLAM -----

Rüştü Onur Atilla’nın yeni projesi belli oldu: “İngiliz Anahtarı” adlı filmde başrol oynayacak olan Atilla, izleyicilerle komik ve macera dolu bir hikayede buluşmaya hazırlanıyor. Eylül ayında çekimlerine başlanacak olan filmin yapımcılığını Leman Kurtcan üstlenirken, senaryosu Meltem Çitci tarafından kaleme alındı. Yönetmen koltuğunda ise Onur Öğden oturuyor.

Film, işini sevmeden yapan beceriksiz tesisatçı Recep Usta’nın (Rüştü Onur Atilla) tamirat için gittiği bir evde işlenen cinayetin baş şüphelisi olarak tutuklanmasıyla gelişen komik olayları konu alıyor. Recep Usta, masumiyetini kanıtlamaya çalışırken daha da karmaşık ve komik bir kaosun içine sürüklenir.

Filmin oyuncu kadrosunda Rüştü Onur Atilla’ya Kadir Çermik, Can Yılmaz, Itır Esen, Nilgün Belgün, Hakan Meriçliler, Burak Topaloğlu ve Ayşegül Ünsal gibi başarılı isimler eşlik edecek. “İngiliz Anahtarı”nın izleyicilere eğlenceli ve sürükleyici anlar yaşatması bekleniyor. Filmin, Eylül ayında sete çıkması planlanıyor ve özellikle Atilla’nın performansı merakla bekleniyor.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.