Survivor 2025 Kadrosunda Kimler Var? » Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Survivor 2025 Kadrosunda Kimler Var?

Son Güncelleme :

01 Eylül 2024 - 18:55

Survivor 2025 Kadrosunda Kimler Var?
----- REKLAM -----

Survivor 2025’in kadrosu yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor ve bu süreçte eski şampiyonların yeniden yarışmaya katılacağına dair iddialar da gündeme geliyor. Özellikle 2021 sezonunun şampiyonu İsmail Balaban’ın, Survivor 2025 kadrosunda yer alacağı konuşuluyor. Bu haber, Survivor hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı.

Balaban, geçtiğimiz yıl İlayda Şeker ile evlenmiş ve bu evlilikle sık sık gündeme gelmişti. Şimdi ise, yeniden Survivor parkurlarında boy göstereceği iddiaları sosyal medyada yayılmaya başladı.

Diğer yandan, Nagihan Karadere’nin de Survivor 2025 kadrosunda yer alıp almayacağı merak konusu. Daha önce yarışmada şampiyonluk için mücadele eden Nagihan, sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulunarak, henüz tam olarak iyileşmediğini ve doktorlarla çalıştığını belirtti. Eğer sağlık durumu izin verirse, Nagihan’ın da yeniden yarışmaya katılması mümkün görünüyor.

Survivor 2025 kadrosuna dair bir diğer dikkat çeken iddia ise Sabriye Şengül’ün de kadroya dahil olacağı yönünde. Sabriye’nin yeniden Survivor’da yer alıp almayacağı ise resmi bir açıklamayla netlik kazanacak.

Survivor 2025’in kadrosu ve yeni sezona dair gelişmeler, yarışmanın hayranları tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.