İslam Memiş Uyardı, Gram Altın!Burdurweb, Burdur Haberİslam Memiş Uyardı, Gram Altın!Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKÄ°KA

İslam Memiş Uyardı, Gram Altın!

Son Güncelleme :

12 Ağustos 2024 - 14:26

İslam Memiş Uyardı, Gram Altın!
----- REKLAM -----
Dondurmapasta

İslam Memiş, piyasaları yakından takip eden bir uzman olarak, Çarşamba gününün önemine dikkat çekti. ABD’den gelecek olan verilerin piyasalara yön vereceğini belirten Memiş, yatırımcılara uyarılarda bulundu. Ayrıca, dolar, Bitcoin, ons altın, gram altın ve borsa hakkında da önemli değerlendirmeler yaptı ve ‘çok ucuz kaldı’ diyerek belirli yatırım araçlarına dikkat çekti.

Çarşamba Günü ve Piyasalar Üzerindeki Etkisi

Bu hafta, küresel piyasaların odak noktası ABD enflasyon verisi olacak. Piyasalar üzerinde etkili olacak bu veri, tüm yatırım araçları için kritik bir öneme sahip. Geçtiğimiz Haziran ayında yıllık enflasyon yüzde 3,1 olarak açıklanmıştı ve Temmuz ayında da düşük bir enflasyon bekleniyor. Ancak, beklentilerin üzerinde bir enflasyon oranı açıklanırsa, küresel piyasalarda dalgalanma yaşanabilir. Bu nedenle Çarşamba günü saat 15:30’da açıklanacak verinin yatırımcılar için büyük önemi bulunuyor.

Döviz Kurları ve Borsa Değerlendirmesi

Memiş, bu hafta döviz kurları ve borsa endekslerindeki bant aralıklarını takip edeceğini belirtti. Dolar/TL’nin 33,49 lira, avro/TL’nin ise 36,61 lira seviyelerinde haftayı kapattığını ifade eden Memiş, bu haftanın Çarşamba gününe kadar olan kısmında kurların dar bant aralığında hareket edeceğini öngördü. Özellikle EUR/USD paritesinde önemli bir hareketlilik bekleniyor.

Altın ve Gümüş Yatırımları

Ons altın ve gümüş fiyatlarını değerlendiren İslam Memiş, altının bu hafta dar bir bant aralığında kalabileceğini belirtti. Ons altın için 2 bin 407-2 bin 435 dolar aralığının kritik olduğunu ifade eden Memiş, gümüşün altına kıyasla daha avantajlı bir yatırım aracı olarak kalmaya devam ettiğini söyledi.

Bitcoin Değerlendirmesi

Bitcoin için de önemli değerlendirmelerde bulunan Memiş, 60 bin dolar seviyesinin üzerinde kalıcılık beklemediğini, 54 bin dolar seviyesini destek olarak izleyeceğini dile getirdi.

Bu analizler, yatırımcıların Çarşamba günü açıklanacak ABD enflasyon verisi ve piyasalar üzerindeki etkilerine dikkat etmeleri gerektiğini vurguluyor. Yatırımcılar, bu önemli veriyi takip ederek, piyasalardaki gelişmeleri yakından izlemeli ve stratejilerini buna göre belirlemeli.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

----- REKLAM -----

DÖVİZ KURLARI

DolarDOLAR

ALIŞ

SATIŞ

FARK

DolarEURO

ALIŞ

SATIŞ

FARK

DolarÄ°NG. STERLÄ°NÄ°

ALIŞ

SATIŞ

FARK

DolarÄ°SV. FRANGI

ALIŞ

SATIŞ

FARK

DolarKAN. DOLARI

ALIŞ

SATIŞ

FARK

DolarÇEYREK ALTIN

ALIŞ

SATIŞ

FARK

DolarGRAM ALTIN

ALIŞ

SATIŞ

FARK

DolarBITCOIN

FÄ°YAT

DEĞİŞİM

----- REKLAM -----

ÇOK KAZANANLAR

    ÇOK KAYBEDENLER

      İŞLEM GÖRENLER