Gelin Evi'nin Yeni Sunucusu Ezgi Sertel Gelinler Hakkında Neler Söyledi? » Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Gelin Evi’nin Yeni Sunucusu Ezgi Sertel Gelinler Hakkında Neler Söyledi?

Son Güncelleme :

13 Ağustos 2024 - 19:10

Gelin Evi’nin Yeni Sunucusu Ezgi Sertel Gelinler Hakkında Neler Söyledi?
----- REKLAM -----

Ezgi Sertel, ‘Ezgi Sertel ile Gelin Evi’ Hakkında Konuştu: “Gelinlerimizin Ablası, Kardeşi Olacağım”

Sekizinci sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan ‘Ezgi Sertel ile Gelin Evi’, bu yıl önemli bir değişiklikle geliyor. Sevilen sunucu Ezgi Sertel, programın yeni sezonunda sunuculuk görevini devraldı ve SHOW TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Ezgi Sertel, programın yeni sezonu ve sunuculuğuyla ilgili düşüncelerini paylaştı. “Evlilik, doğru insanla yapıldığında çok güzel bir şey” diyen Sertel, program hakkında ise “Gerçek gelinler, gerçek karakterler, gerçek duygular… Her şey gerçek. Eğlencenin, sürprizlerin, kahkahanın bol olması. ‘Ezgi Sertel ile Gelin Evi’nde her an her şey olabilir” ifadelerini kullandı.

Programın Detayları:

  • Yayın Tarihi: ‘Ezgi Sertel ile Gelin Evi’, pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 12.30’da SHOW TV’de izleyicilere “Merhaba” diyecek.
  • Büyük Ödül: Bu sezonun büyük ödülü 100 bin lira olarak belirlendi.
  • Format: Beş iddialı gelinin kıyasıya yarıştığı programda, ev dekorasyonundan misafirperverliğe, sofra sunumundan çeyize kadar pek çok farklı alan değerlendirilecek. Her hafta birinci olan gelin, büyük ödülü kazanacak.
  • Eğlenceli Anlar: Programda, altın banyosu yapılan anlar ve gelinlerle eşlerinin katıldığı eğlenceli ilişki testleri izleyicileri ekrana kilitleyecek. Ayrıca, haftanın ödüllü oyununu kazanan gelinler, birbirinden güzel ev hediyeleri ile ödüllendirilecek.
----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.