Prof. Dr. Behçet Özkara Kimdir, Kaç Yaşında, Hangi Üniversitede?Burdurweb, Burdur Haber,Prof. Dr. Behçet Özkara Kimdir, Kaç Yaşında, Hangi Üniversitede?Burdurweb, Burdur Haber,
SON DAKİKA

Prof. Dr. Behçet Özkara Kimdir, Kaç Yaşında, Hangi Üniversitede?

Son Güncelleme :

14 Ağustos 2024 - 16:55

Prof. Dr. Behçet Özkara Kimdir, Kaç Yaşında, Hangi Üniversitede?
----- REKLAM -----

Prof. Dr. Behçet Yalın Özkara Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İ.İ.B.F) İşletme Bölümü’nde Doçent Doktor olarak görev yapan bir akademisyendir. 2008 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İ.İ.B.F İşletme Bölümü’nden mezun olan Özkara, yüksek lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi’nde, doktora eğitimini ise Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde tamamlamıştır.

Doktora çalışmaları sırasında Güney Kore’de Seul Hanyang Üniversitesi’nde misafir araştırmacı olarak bulunan Özkara, doktora sonrası araştırmalarını ABD’de Massachusetts Üniversitesi ve Michigan Üniversitesi’nde sürdürmüştür. Araştırma alanları arasında tüketici davranışları, nöropazarlama ve karar verme süreçleri yer almaktadır.

Prof. Dr. Behçet Yalın Özkara, sosyal medyada paylaştığı videolar ve içeriklerle de tanınmaktadır. Özellikle, YKS’de yaptığı eksi 1.75 fizik neti ile Fizik bölümüne yerleşmesi ve bu durumu sosyal medya üzerinden mizahi bir dille paylaşması, kendisine geniş bir takipçi kitlesi kazandırmıştır. Bu mizahi paylaşımıyla dikkat çeken Özkara, akademik kariyerini sürdürürken, sosyal medyada da aktif olarak yer almaktadır.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.