Hafsanur Sancaktutan ve Kubilay Aka Aşkında Şok Gelişme! » Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Hafsanur Sancaktutan ve Kubilay Aka Aşkında Şok Gelişme!

Son Güncelleme :

15 Ağustos 2024 - 11:49

Hafsanur Sancaktutan ve Kubilay Aka Aşkında Şok Gelişme!
----- REKLAM -----

Hafsanur Sancaktutan ve Kubilay Aka Aşkı Belgelendi

Bir süredir aşk yaşadıkları iddialarıyla magazin gündeminde olan Hafsanur Sancaktutan ile Kubilay Aka’nın ilişkisi, sonunda belgelerle doğrulandı. İkili, bir mekandan el ele çıkarken görüntülendi ve böylece aşkları resmiyet kazandı.

Hafsanur Sancaktutan, son olarak Kerem Bürsin’le “Ya Çok Seversen” adlı dizide başrol oynamış ve başarılı performansıyla dikkat çekmişti. Geçtiğimiz haftalarda muhabirlerle sohbet eden Sancaktutan, “Hayatınızda biri var mı?” sorusuna esprili bir yanıt vererek “Kimse yok, ortalıkta adam kalmadı” demişti. Bu açıklama magazin dünyasında geniş yankı uyandırmıştı.

Ancak kısa bir süre sonra, 24 yaşındaki Hafsanur Sancaktutan’ın adı meslektaşı Kubilay Aka ile anılmaya başladı. İkili, konuyla ilgili sessizliğini korurken, ilişkilerinin belgelendiği görüntüler magazin dünyasında büyük ilgi uyandırdı. Mekandan el ele çıkan ikiliden Kubilay Aka, arabaya binerken Sancaktutan’ın “Adam yok” açıklamasına atıfta bulunarak, sevgilisine “Hani adam yoktu” diyerek takıldı.

Bu tatlı anlarıyla gündem olan çift, artık aşklarını saklamadan yaşamaya karar vermiş gibi görünüyor. Hayranları, Hafsanur Sancaktutan ve Kubilay Aka’nın bu yeni birlikteliği için mutlu olduklarını dile getiriyor.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.