Deha Dizisi Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler? » Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Deha Dizisi Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler?

Son Güncelleme :

11 Eylül 2024 - 9:39

Deha Dizisi Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler?
----- REKLAM -----

Deha Dizisi: Çekimler Başladı, İlk Kareler Paylaşıldı!

Ay Yapım’ın merakla beklenen yeni dizisi “Deha”nın çekimleri başladı ve diziden ilk kareler izleyicilerle paylaşıldı. Senaryosunu Damla Serim’in kaleme aldığı, yönetmenliğini Umut Aral’ın üstlendiği bu yeni dizi, izleyicilere heyecan dolu bir intikam hikayesi sunmaya hazırlanıyor.

Deha Dizisinin Konusu Nedir?

“Deha,” iyilik ve kötülük kavramlarını sorgulayan derin bir intikam hikayesini merkezine alıyor. Dizinin ana teması, biri iyilikte, diğeri kötülükte deha olan baba ve oğulun yıllar sonra yaşadığı yüzleşme üzerine kurulu. Bu yüzleşme, geçmişten gelen hesaplaşmalarla dolu bir yolculuğun kapısını aralıyor. İzleyiciler, karakterlerin saklı kalmış yönlerini keşfederken, İstanbul’un atmosferi de bu dramatik hikayeye eşlik edecek.

Deha Dizisinin Oyuncuları Kimler?

Dizinin güçlü oyuncu kadrosu, projeye olan ilgiyi daha da artırıyor. Başrollerde Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Melis Sezen ve Ahsen Eroğlu gibi başarılı isimler yer alıyor. Kadroda ayrıca Seda Akman, Zuhal Gencer, Taner Rumeli, Emel Göksu, Cenk Kangöz, Oğulcan Arman Uslu, Umutcan Ütebay, Eylül Ersöz, Çağrı Atakan, Ali Berge, Çağan Efe Ak, Abdurrahman Yunusoğlu ve genç yetenek Yusuf Selim Uğurlu gibi tanıdık yüzler de bulunuyor.

Deha Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Deha dizisinin ilk bölümü, 9 Eylül’de Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Yapımcılar ve ekip, dizinin ilk bölümlerini yayına hazırlarken, paylaşılan ilk kareler, izleyicileri heyecanlandıracak bir serüvenin habercisi olarak dikkat çekiyor.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.