Masterchef Ana Kadroya Kim Girdi, Yedeklerden Ana Kadroya Giren Kim Oldu? » Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Masterchef Ana Kadroya Kim Girdi, Yedeklerden Ana Kadroya Giren Kim Oldu?

Son Güncelleme :

17 Ağustos 2024 - 11:22

Masterchef Ana Kadroya Kim Girdi, Yedeklerden Ana Kadroya Giren Kim Oldu?
----- REKLAM -----

MasterChef’te Yedeklerden Ana Kadroya Kim Girdi?

MasterChef Türkiye 2024 yarışmasında heyecan dolu anlar yaşanmaya devam ediyor. Yarışmanın yedek kadrosundan ana kadroya dahil olacak ikinci yarışmacı merakla bekleniyordu. Tatların kıyasıya yarıştığı MasterChef’te, haftanın eleme adayları da belli oldu. İlk yedek yarışmacı Zübeyde’nin ana kadroya dahil olmasının ardından, 16 Ağustos’ta gerçekleşen bölümde yedeklerden gelen ikinci isim belirlendi.

Bu hafta boyunca süren dokunulmazlık oyunlarının ardından eleme potasına düşen isimler Kerem, Kaan, Deniz, Emre, Ezgi ve Zeynep oldu. Eleme heyecanı öncesinde, yedeklerden ana kadroya geçecek ikinci yarışmacının belirlenmesi için Mehmet, Somer ve Danilo şefler bir tur daha düzenledi. Şefler, yedek yarışmacılardan kakao ile yaratıcı tabaklar hazırlamalarını istedi. İlk turun sonunda Huriye, Akın, Sercan, Adel, Erim ve Şirin ikinci tura geçmeye hak kazandı. İkinci turda ise yarışmacılar, zorlu bir Tom Yum Goong çorbası hazırlayarak şeflerin beğenisine sundular.

MasterChef’in bu kritik anlarında, ana kadroya katılacak ikinci isim şeflerin değerlendirmesi sonucu belli oldu. Yarışmaya yeni bir soluk getirecek bu isim, büyük rekabetin ortasında yerini aldı. Bakalım, MasterChef’in bu yeni üyesi, ilerleyen haftalarda neler yapacak?

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.