Bahar Dizisinden Ayrılıp Yeni Projeye Geçiyor! » Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Bahar Dizisinden Ayrılıp Yeni Projeye Geçiyor!

Son Güncelleme :

17 Ağustos 2024 - 15:42

Bahar Dizisinden Ayrılıp Yeni Projeye Geçiyor!
----- REKLAM -----

Yasemin Allen’dan Flaş Transfer: İbrahim Çelikkol ile Başrolü Paylaşacak!

Bahar dizisinde canlandırdığı Dora Özsoy karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Yasemin Allen, yeni bir projede başrolü paylaşmaya hazırlanıyor. Başarılı performansıyla dikkat çeken Allen, kariyerinde hızla yükselmeye devam ediyor.

Gelen son kulis bilgilerine göre, Yasemin Allen, Netflix’in iddialı projeleri arasında gösterilen “Ayrılık Da Sevdaya Dahil” dizisinde yetenekli oyuncu İbrahim Çelikkol ile başrolü paylaşacak. İkili, bu yeni projede birlikte izleyici karşısına çıkacak. İbrahim Çelikkol’un başrolünde yer alacağı dizinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor ve bu dizi, 2024 yılının en çok konuşulan yapımlarından biri olmaya aday.

Yasemin Allen’ın bu yeni projede hangi karakteri canlandıracağı ve hikayenin detayları henüz açıklanmadı, ancak oyuncunun hayranları, bu projede de Allen’ın başarılı performansını görmek için sabırsızlanıyor. Allen, Bahar dizisindeki performansıyla büyük beğeni toplarken, “Ayrılık Da Sevdaya Dahil” dizisiyle kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.