Masterchef Alper Kimdir, Alper Öztamur Kaç Yaşında, Nereli?Burdurweb, Burdur HaberMasterchef Alper Kimdir, Alper Öztamur Kaç Yaşında, Nereli?Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Masterchef Alper Kimdir, Alper Öztamur Kaç Yaşında, Nereli?

Son Güncelleme :

17 Ağustos 2024 - 21:17

Masterchef Alper Kimdir, Alper Öztamur Kaç Yaşında, Nereli?
----- REKLAM -----

MasterChef Alper Öztamur Kimdir?

MasterChef Türkiye’nin ana kadrosuna girmeyi başaran 8. yarışmacı olan Alper Öztamur, Bartın’dan yarışmaya katılıyor. Gastronomi sektöründe uzun yıllardır çalışan Alper, özellikle hamburger, döner ve fast food konularında uzmanlaşmış durumda. Bartın’da kendi hamburger işletmesi bulunan Alper, gastronomi alanındaki bilgi ve yeteneklerini sürekli olarak geliştirmek için eğitimlere katılıyor. Mehmet Şef’in sunduğu Masterclass derslerine de katılarak yeteneklerini daha da ileri taşımayı başarmıştır.

Alper, 2022 yılında da MasterChef’e katılmış, ancak ikinci turda elenmişti. Bu yıl ise MasterChef’teki yolculuğuna, panelenmiş tavuk yüreği ile şeflerden 3 evet alarak başladı. İkinci turda Viyana usulü şinitzel düellosunu kazanarak ana kadro seçmelerine katılma hakkı kazandı. Final turunda taze barbunya ile hazırladığı yaratıcı yemeğiyle rakiplerini geride bırakarak ana kadroya dahil oldu.

Instagram’da Alper Öztamur

Alper Öztamur, Instagram’da da aktif olarak yer alıyor ve yarışma sürecini takipçileriyle paylaşıyor. Şu anda 1500 takipçisi bulunan Alper, gastronomi alanındaki tecrübelerini ve kişisel paylaşımlarını bu platformda paylaşmaya devam ediyor.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.