Masterchef Zübeyde Kimdir, Zübeyde Yaşlak Kaç Yaşında, Nereli, Evli mi?Burdurweb, Burdur HaberMasterchef Zübeyde Kimdir, Zübeyde Yaşlak Kaç Yaşında, Nereli, Evli mi?Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKÄ°KA

Masterchef Zübeyde Kimdir, Zübeyde Yaşlak Kaç Yaşında, Nereli, Evli mi?

Son Güncelleme :

04 Ekim 2024 - 21:52

Masterchef Zübeyde Kimdir, Zübeyde Yaşlak Kaç Yaşında, Nereli, Evli mi?
----- REKLAM -----
Dondurmapasta

MasterChef Zübeyde Yaşlak Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli, Mesleği Ne?

Zübeyde Yaşlak, MasterChef Türkiye 2024 yarışmasına yedeklerden katılmayı başaran ve ana kadroya dahil olan yetenekli bir aşçıdır. 41 yaşında olan Zübeyde, İstanbul Beylikdüzü’nden yarışmaya katılıyor. 3 çocuk annesi olan Zübeyde, 17 yıldır aşçılık mesleğiyle ilgilenmektedir. Aşçılık kariyerine Erzurum’da başlayan Zübeyde, burada 6 yıl boyunca kendi iş yerini işletmiş, daha sonra İstanbul’a gelerek farklı kurumlarda aşçı olarak çalışmıştır.

Zübeyde’nin MasterChef Yolculuğu

MasterChef Türkiye’deki yolculuğuna lor dolması ile 3 evet alarak başlayan Zübeyde, süt helvası düellosunda rakiplerini geride bırakarak bir üst tura yükselmiştir. Ana kadro seçmelerinde yedeklere kalan Zübeyde, yedeklerle yapılan ilk oyunu başarıyla tamamlayarak MasterChef 2024’ün ana kadrosuna girmeyi başarmıştır.

Instagram’da Zübeyde Yaşlak

Zübeyde Yaşlak, Instagram’da 3 bin 800 takipçiye sahip ve @zubeydeyaslak kullanıcı adıyla sosyal medya paylaşımlarını yapmaktadır. Yarışmadaki başarısı ve yetenekleriyle izleyicilerin dikkatini çeken Zübeyde, sosyal medyada da takipçileriyle etkileşimde bulunuyor.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.