Masterchef Hakan Kimdir, Hakan Dündar Kaç Yaşında, Nereli? » Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Masterchef Hakan Kimdir, Hakan Dündar Kaç Yaşında, Nereli?

Son Güncelleme :

19 Eylül 2024 - 12:11

Masterchef Hakan Kimdir, Hakan Dündar Kaç Yaşında, Nereli?
----- REKLAM -----

MasterChef Hakan Dündar Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında, Mesleği Ne?

Hakan Dündar, MasterChef Türkiye 2024 yarışmasının ana kadrosuna girmeyi başaran 2. yarışmacıdır. 26 yaşında olan Hakan, yarışmaya Bursa‘dan katılıyor. Aşçılık mesleğine olan ilgisi 2009 yılında başlamış ve bu tarihten itibaren restoran ve otellerde çalışarak deneyim kazanmaya başlamıştır. Hakan, bu mesleğin çocukluk hayali olduğunu ifade etmiş ve MasterChef’te bu hayalini gerçekleştirme yolunda önemli adımlar atmıştır. Yarışmanın ilk turunda, çocukluk fotoğrafını getirerek şeflerin ve izleyicilerin dikkatini çekmeyi başarmıştır.

Hakan Dündar’ın MasterChef Yolculuğu

MasterChef Türkiye’deki serüvenine kuzu sırt yaparak başlayan Hakan, şeflerden iki evet almayı başardı. İkinci turda Batuhan ve Kadir ile hamburger düellosuna giren Hakan, rakiplerini geride bırakarak ana kadro seçmelerine katılma hakkı kazandı. Ana kadro seçmelerinin ikinci gününde yarışmacılardan kabak kullanarak yaratıcı bir yemek hazırlamaları istendi. En beğenilen tabaklar, ikinci turda karides dumpling yaparak mücadele etti ve Hakan, bu turu başarıyla tamamlayarak MasterChef 2024 ana kadrosuna giren 2. isim oldu.

Instagram’da Hakan Dündar

Hakan Dündar, Instagram’da @hakandundar kullanıcı adıyla aktif olarak yer almakta ve yemek videolarını, kişisel paylaşımlarını takipçileriyle paylaşmaktadır. Şu anda 4.200 takipçisi bulunuyor. Yarışmadaki performansı ve yetenekleriyle dikkat çeken Hakan, sosyal medyada da hayran kitlesini genişletmeye devam ediyor.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.