İpek Özağan Kimdir, Sandık Kokusu’nun Yeni İsmi İpek Özağan Kaç Yaşında, Nereli?Burdurweb, Burdur Haberİpek Özağan Kimdir, Sandık Kokusu’nun Yeni İsmi İpek Özağan Kaç Yaşında, Nereli?Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

İpek Özağan Kimdir, Sandık Kokusu’nun Yeni İsmi İpek Özağan Kaç Yaşında, Nereli?

Son Güncelleme :

18 Ağustos 2024 - 0:03

İpek Özağan Kimdir, Sandık Kokusu’nun Yeni İsmi İpek Özağan Kaç Yaşında, Nereli?
----- REKLAM -----

İpek Özağan Kimdir? Sandık Kokusu Dizisinin Yeni İsmi İpek Özağan Kaç Yaşında, Nereli?

İpek Özağan, tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu olarak tanınan yetenekli bir sanatçıdır. 1991 yılında İstanbul’da doğan İpek Özağan, Başkent İletişim Bilimleri Akademisi ve Bilgi Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü’nden mezun olmuştur.

Sanat kariyerine tiyatro ile başlayan Özağan, 2011 yılından itibaren birçok popüler dizi ve filmde rol almıştır. Rol aldığı yapımlar arasında Umutsuz Ev Kadınları, Güllerin Savaşı, Aslan Ailem, Verda, Kara Tahta ve Vermem Seni Ellere gibi projeler bulunmaktadır.

Son olarak Sandık Kokusu dizisinin kadrosuna katılan İpek Özağan, dizide “Nazlı” karakterini canlandıracak. Dizinin genişleyen kadrosuyla birlikte, İpek Özağan’ın performansı da izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Genç oyuncu, kariyerine hızla devam ederken, yeni projelerde yer almaya devam ediyor.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.