Gamze Özçelik Eşi Reshad Strik İçin Neler Söyledi? » Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Gamze Özçelik Eşi Reshad Strik İçin Neler Söyledi?

Son Güncelleme :

20 Ağustos 2024 - 13:16

Gamze Özçelik Eşi Reshad Strik İçin Neler Söyledi?
----- REKLAM -----

Gamze Özçelik’ten Eşi Reshad Strik’e Övgü: “Beyim Diye Demiyorum, Çok Yeteneklidir!”

Eski oyuncu ve Umuda Koşanlar Derneği kurucusu Gamze Özçelik, geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir şekilde Avustralyalı aktör Reshad Strik ile evlenmişti. Evlilikleriyle magazin dünyasında geniş yankı uyandıran çift, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekmeye devam ediyor.

Kanal D’nin uzun soluklu dizisi “Arka Sokaklar”da canlandırdığı ‘Zeynep Komiser’ karakteriyle hafızalarda yer eden Gamze Özçelik, oyunculuğu bırakarak manevi bir yolculuğa çıkmıştı. 2017 yılında Umuda Koşanlar Derneği’ni kurarak dünya çapında yardım çalışmalarında bulunmaya başlayan Özçelik, bu yönüyle de takdir toplamıştı.

Daha önce meslektaşı Uğur Pektaş ile 2008-2011 yılları arasında evli kalan Özçelik, geçtiğimiz aylarda ikinci kez nikâh masasına oturdu. 41 yaşındaki Gamze Özçelik, Boşnak asıllı Avustralyalı aktör Reshad Strik ile hayatını birleştirdi. Çiftin düğün töreni, sosyal medyada geniş yankı uyandırmıştı.

Evliliğin ardından Reshad Strik, nikâh törenlerinden kareleri sosyal medyada paylaşmış ve eşi Gamze Özçelik’e duygusal bir mesajla seslenmişti. Bu paylaşımın ardından Gamze Özçelik, eşinin bir mobilya markası ile işbirliği yaparak mobilya üretiminde görev aldığı anları paylaşmasına kayıtsız kalmadı. Özçelik, eşinin paylaşımına esprili bir şekilde, “Beyim diye demiyorum, çok yeteneklidir” yorumunu yaptı.

Bu yorum, çiftin takipçileri tarafından büyük beğeni topladı ve sosyal medyada geniş bir kitle tarafından paylaşıldı. Özçelik’in bu samimi ve esprili yaklaşımı, çiftin arasındaki sevgi ve saygının bir yansıması olarak değerlendirildi. Çift, hem evlilikleri hem de sosyal sorumluluk projeleriyle gündemde kalmaya devam ediyor.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.