Volkan Memduh Gültekin Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?Burdurweb, Burdur HaberVolkan Memduh Gültekin Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKÄ°KA

Volkan Memduh Gültekin Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Son Güncelleme :

20 Ağustos 2024 - 19:02

Volkan Memduh Gültekin Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?
----- REKLAM -----
Dondurmapasta

Volkan Memduh Gültekin Kimdir?

Volkan Memduh Gültekin, 1986 doğumlu bir siyaset bilimci olup, internet gazeteciliği ve reklamcılık alanında faaliyet gösteren şirketlere sahip bir isimdir. Ankara’da uzun yıllardır yerel gazetecilik yapmış ve 2009 yılından bu yana Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın yanında çalışmıştır. Yavaş’ın son seçimlerdeki basın kampanyasının başındaki isim olarak görev almış ve Mansur Yavaş’ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olmasının ardından, Volkan Memduh Gültekin de Büyükşehir Belediyesi’ne atanan önemli isimlerden biri olmuştur.

Volkan Memduh Gültekin’in annesi Emel Gültekin, geçtiğimiz günlerde vefat etmiş ve Ankara’daki Karşıyaka Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanmıştır. Cenaze törenine birçok önemli isim katılmıştır.

Volkan Memduh Gültekin’in neden istifa ettiğine dair detaylı bilgi verilmemiştir. Ancak, genel olarak bu tür görevden ayrılmalarda kişisel sebepler, sağlık sorunları, farklı kariyer hedefleri ya da görevde yaşanan yoğun stres gibi etkenler rol oynayabilir. Ancak, Gültekin’in istifasıyla ilgili kesin nedenler hakkında resmi bir açıklama yapılmamıştır.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.