Yalı Çapkını Dizisine Veda Ettiği Netleşti! » Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Yalı Çapkını Dizisine Veda Ettiği Netleşti!

Son Güncelleme :

20 Ağustos 2024 - 19:12

Yalı Çapkını Dizisine Veda Ettiği Netleşti!
----- REKLAM -----

Taro Emir Tekin, Yalı Çapkını Dizisine Veda Etti

Star TV’nin sevilen dizisi “Yalı Çapkını,” ikinci sezonunda Halis Ağa’nın torunu Kaya karakteriyle izleyici karşısına çıkan Taro Emir Tekin’e veda ediyor. Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un paylaştığı dizi, her cuma akşamı izleyiciyi ekran başına toplarken, üçüncü sezona hazırlanıyor.

19 Ağustos’ta rol arkadaşları Beril Pozam ve Ersin Arıcı’nın düğününe katılan Taro Emir Tekin, çıkışta muhabirlerle yaptığı sohbet sırasında diziye veda ettiğini açıkladı. Birsen Altuntaş’ın haberine göre Tekin, “Yalı Çapkını ile vedalaştık” diyerek, projedeki misyonunu tamamladığını belirtti.

Tekin, bu deneyimin kendisi için fevkalade bir tecrübe olduğunu ve OGM Pictures ile çalışmanın onur verici olduğunu ifade etti. Diziye ikinci sezonda katılan Taro Emir Tekin, Halis Ağa’nın Londra’da yaşayan kızı Nükhet’in oğlu Kaya karakterine hayat vermişti. Tekin, ekiple olan bağlarını koparmayacağını da sözlerine ekleyerek, ekip arkadaşlarına olan bağlılığını dile getirdi.

Dizinin üçüncü sezonuna kısa bir süre kala, Taro Emir Tekin’in vedası, “Yalı Çapkını” hayranları arasında büyük bir yankı uyandırdı. Kaya karakterinin diziye kattığı dinamizm ve Taro Emir Tekin’in performansı, izleyiciler tarafından beğeniyle karşılanmıştı.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.