Doç. Dr. Kayhan Özdemir Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?Burdurweb, Burdur HaberDoç. Dr. Kayhan Özdemir Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKÄ°KA

Doç. Dr. Kayhan Özdemir Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Son Güncelleme :

21 Ağustos 2024 - 18:14

Doç. Dr. Kayhan Özdemir Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?
----- REKLAM -----
Dondurmapasta

Sakarya İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Kayhan Özdemir Kimdir?

Doç. Dr. Kayhan Özdemir, 1986 yılında Mersin’in Tarsus ilçesinde doğmuştur. 2014 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun olarak tıp doktoru unvanını almıştır. 2016-2021 yılları arasında Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimini tamamlayarak Genel Cerrahi Uzmanı olmuştur.

Doç. Dr. Özdemir, Sakarya Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi’nde başhekim yardımcılığı ve çeşitli hastane yöneticiliği görevlerinde bulunmuştur. Obezite ve meme-endokrin cerrahisi alanlarında uluslararası bilimsel çalışmalara katkı sağlayarak, 2023 yılında doçentlik unvanını almıştır.

2024 yılında Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde dekan yardımcısı olarak göreve başlayan Dr. Kayhan Özdemir, aynı yıl Sakarya İl Sağlık Müdürü olarak atanmıştır. Sağlık hizmetlerinin kalitesini artırma amacıyla çalışmalarına hızla başlamış olan Özdemir, bu alanda önemli katkılarda bulunmayı hedeflemektedir.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.