Murat Övüç'ün Estetiksiz Hali Şaşırttı! » Burdurweb, Burdur Haber
SON DAKİKA

Murat Övüç’ün Estetiksiz Hali Şaşırttı!

Son Güncelleme :

25 Ağustos 2024 - 9:18

Murat Övüç’ün Estetiksiz Hali Şaşırttı!
----- REKLAM -----

Murat Övüç’ün Yıllar Önceki Görüntüsü Ortaya Çıktı: Değişimi Şaşkınlık Yarattı

Şarkıları, kıyafet tarzı ve sahne performanslarıyla gündemden düşmeyen sosyal medya fenomeni Murat Övüç’ün yıllar önceki görüntüleri yeniden ortaya çıktı. Estetik öncesi haliyle dikkat çeken Övüç’ün, zamanla geçirdiği büyük değişim, hayranlarını şaşkına çevirdi.

Övüç, sosyal medyada paylaştığı videolarla tanınmaya başlamış ve ardından şarkıcılığa adım atmıştı. Şimdi ise yıllar önce verdiği bir sokak röportajında, sade kıyafetleri ve doğal haliyle görenleri geçmişe götürdü. Videoda, yaşam koçlarının öneminden bahseden Övüç, “Çok popüler ve yoğunsanız kesinlikle hayatınızda bir yaşam koçu olmalı” şeklinde konuşuyor.

Para Anlaşmazlıkları ve Aile İçindeki Gerginlik

Murat Övüç’ün, geçtiğimiz haftalarda oğluna düzenlediği nişan töreni de oldukça konuşulmuştu. Tören sırasında gelinine 2 kilo altın takarak dikkat çeken Övüç, daha sonra oğlu ve ablasıyla para meseleleri yüzünden anlaşmazlık yaşadı. Bu gerginlik hakkında “Düşün yakamdan ya, ben 56 yaşındayım, sizi mi düşüneceğim? Bana ne sizden ya? Oğlumdan bana ne? Çok sıkıldım. Bak son kez söylüyorum bana özgürlüğümü verin yeter. Oğlum dahil! Buramdayım, intihar edeceğim, yeter” şeklinde sert ifadeler kullanmıştı.

----- REKLAM -----

YORUM ALANI

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.